Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenere hayırsız olsun

Ford_Trucks___lkay_G__ndo__an_.jpg

Kadro şekilleniyor
Svilar
Boey Davin Laporte Eren
Lemina Torreira
Yunus Ilkay BAY
Osimhen

Biz bence Lunin bonservisi elinde diye onu zorluyoruz gibime geliyor. Severiz böyle serbest oyunculara imza parası vermeyi.
Getirebilecekleri en üst seviye kaleci Lunin olur. O yüzden zorluyolardır. Eğer Lunin'in takımında kaldığını yada başka takımlardan birine transfer olduğu haberlerini görürseniz, daha düşük profilde kaleci bekleyin bence.

Konunun çok ortasından girdim ama Madrid'in yedek kaleci Andriy Lunin'den bahsediyorsanız 2030'a kadar yıllık 2.2 milyondan sözleşmesi var Real ile. Real'in 25m€+ beklentisi var deniyordu
Önüme çıkan haberlerde sanki serbest kalıyordu diye hatırlıyorum Arasım, ortadan girmen isabet oldu öyleyse 👀😍

Getirebilecekleri en üst seviye kaleci Lunin olur. O yüzden zorluyolardır. Eğer Lunin'in takımında kaldığını yada başka takımlardan birine transfer olduğu haberlerini görürseniz, daha düşük profilde kaleci bekleyin bence.
Baba Muslera sonrası Alisson dışı bizi kesmez bence

Ya bu Robert Sanchez'in ayakları kötü ve arada bir çok saçma hatalar yapıyor ama onun dışında iyi kaleci aslında

Baba Muslera sonrası Alisson dışı bizi kesmez bence
Daha öncede dediğim gibi 1. hedef Alisson zaten ama bu yıl getirmeleri imkansıza yakın, iletişime geçmişlerdir muhakkak ama bence çabaları boşuna o yüzden şuan en ciddi ilgilendikleri Lunin, bana kalırsa daha üst bir profil getiremeyeceklerini bu transfer komiteside biliyor. Fazla uzatmak istemeyip zorlucaklardır Lunin'i

Sözleşmesinin fesih edileceği durumu vardı. 1 sene kontratı kaldı belki kiralık verip Maximin tarzı maaşının bir kısmından bu senelik kurtulup seneye tamamen serbest bırakabilirler, Arap takımlarının ne yapacağı belli olmaz
Galiba 25 milyon maaşı var. Belki imza parası veririz 4 civarı da maaş. Zaten 2 senede 50 milyon kazandi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt