Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi Osimhen'e diyoruz seni 60 milyona alıyoruz istersen yine satarız karar senin

Napoli'yi ikna ediyoruz

Al Malafat'a haber yolluyoruz Osimhen 80 milyona satılık

20 milyon kâr yaptık

Kaleci paramız çıktı

Olur mu

eb1473d4e2cd18b52cf5c2e9a843f481.jpg

Next Level söylentileri vardı daha önce. Eğer bu haber doğruysa ve sadece Süper Lig içinse eğer, Turkcell Avrupa için 10 milyon dolar söylentileri mevcut kesinleşmiş birşey yok diye biliyorum gerçi ama netleşirse yıllık 20 milyon dolar çok iyi bir rakam yönetimi bu konuda tebrik etmek gerekir.
next level pasifik holdingin zaten renkdaş

Next Level söylentileri vardı daha önce. Eğer bu haber doğruysa ve sadece Süper Lig içinse eğer, Turkcell Avrupa için 10 milyon dolar söylentileri mevcut kesinleşmiş birşey yok diye biliyorum gerçi ama netleşirse yıllık 20 milyon dolar çok iyi bir rakam yönetimi bu konuda tebrik etmek gerekir.
Yönetime her ṣartta sövmek gerekir

Turkcell Avrupa maçlarında roaming karşılığında anlaşıldıysa şaşırmam
Thy uçak bileti gibi
Aslında uzun süredir uğraşılmış ve anlaşılmış, daha sonra FB kendilerine ödenen miktarı az bulunca ortalığı bulandırıp süreci belirsiz hale getirdiler diye duymuştum. Devlet kurumu olunca süreç en son bu şekildeydi sanırım

Ben hala 75 milyon gibi bir paranın bir oyuncuya bağlanmasını doğru bulmuyorum.
Paranın yarısından fazlasının bizde çıkmayacağını bile bile doğru bulmuyorum.
45 milyon civarlarına kadar bonservise okeyim. Maaş konusunda da sponsor bulursun vs orasına karışmam ancak bonservis konusunda feci takıntılarım var maalesef. Bonservisini araplara saplayıp 2 sene sonra free osimhene hayır demem.

Pasifik markası gözüküyor Next Level. Formada hangisi daha güzel durur bakmak lazım.

Screenshot Capture - 2025-06-03 - 20-24-30.webp

Şikeci bıcırlar Turkcell'e baskı yapıyormuş. Ulan kalkınmanın önündeki engel bunlar, el freni herifler ya. Banada ol demiyorlar ona niye oluyorsun diyorlar.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt