Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hala 75 milyon gibi bir paranın bir oyuncuya bağlanmasını doğru bulmuyorum.
Paranın yarısından fazlasının bizde çıkmayacağını bile bile doğru bulmuyorum.
45 milyon civarlarına kadar bonservise okeyim. Maaş konusunda da sponsor bulursun vs orasına karışmam ancak bonservis konusunda feci takıntılarım var maalesef. Bonservisini araplara saplayıp 2 sene sonra free osimhene hayır demem.

Kulüpler ne zaman isteseler bedelli sermaye artışına gidiyorlar duzen de buna izin veriyor. Her yaz 1 kere sermaye arttırırsin 70-100 milyon euro havadan cebine girer. Bonservisi 3 taksitte odesen 15 de maaşına versen senelik 40m euro eder. Daha cebine 30-60m euro para kalir. Sadece bedelliden. Hesabi kitabi bosver rts enteresan bir donemdeyiz alsinlar keyfimize bakalim :D

Şikeci bıcırlar Turkcell'e baskı yapıyormuş. Ulan kalkınmanın önündeki engel bunlar, el freni herifler ya. Banada ol demiyorlar ona niye oluyorsun diyorlar.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Fark açıldığının farkındalar biz 1-2 sene daha şampiyon olursak iki takımında esamesi okunmayacak yönetim transferde sağlam olmalı.

Kiralık kaleci transferini anlayamadım? Petorvic kiralık + satın alma gibi bir şey mi acaba? Gerçi dede de güvenilir değil ama arada tutturdukları oluyor.

Petrovic harika olur ayaklarida duzgun arkadan oyun kurmayida seviyor ceza sahasi dışına çıkmaktan çekinmiyor bize cuk oturur kiralik olmasida deneme açısından faydalı

psg, bayern ve chelsea'den kiralanabilecek mük topçular var.

Bir firma ile anlaşarak teknoloji firmasi mumkunse osimhene bir maske yaptirsak elektronik saat gibi
Ufak bir kamera ve saglik ve performans verileri alabilen uzerine de bir reklam ornegin mi logosu olan bir maske

Oyuncu kac km kosmus nabzi kaca cikmis ne kadar depar atmis
Ayagini nereye kaldirmis gibi veriler gelir hemde oyuncunun maasinin buyuk kismini sponsorlukla karsilasak

Acaba bu konuda uefa ne der
Her gol attiginda maskeyi cikariyor kameraya gosterir reklamin babasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt