Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osimhen'in gs'da kaldığı senaryonun nasıl ki avantajları varsa, (gerçekleşme ihtimali olan) son derece ürkütücü muhtemel dezavantajları da var.

kalsa da, gitse de ok'um ben.

tek istemediğim senaryo, işin uzaması olur. işte o ihtimal büyük zarar verir bize.
Tek dezavantajı elimizde icardinin olup hocanin halen totenham macinda kalmasi cift forvet denemesi CL hatta derbi maclarda rezalete yol açabilir icardi nasil donecek oda belli degil

Ben bu şekilde kilit olan maçı açamayız diye düşünüyorum yav.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Bende oyle dusunuyorum
Bizim kullandigimiz orta saha uclusu
Lemina Toreira ve Sara olacaksa hic acamayiz toreira haric skor yapan yok bu uc oyuncuda yeri gelecek kanat olmadigi icin o bolgeye kayacak o ozellikleri yok

Tahtaya yaz oyna maalesef olmuyor
Kanatsiz TR liginde cok cok zorlaniriz
Yunus bile kanat icin ideal oyuncu degil bence 10 numara bulamazsak yunusu orda kullanmak lazim yerine baris gibi akan giden bir kanat bulmak lazim

Tek dezavantajı elimizde icardinin olup hocanin halen totenham macinda kalmasi cift forvet denemesi CL hatta derbi maclarda rezalete yol açabilir icardi nasil donecek oda belli degil
sadece osimhen nezdinde de sorunlar olabilir. bir önceki takımı napoli'den ayrılma sebebi ve şekli malum. işler iki kötü gittiğinde ya da buradaki iğrenç rekabet ortamında kendisine yapılması muhtemel bir bel altı sonucunda tepesi atabilecek biri kendisi.

osimhen'in gs'da kaldığı senaryonun nasıl ki avantajları varsa, (gerçekleşme ihtimali olan) son derece ürkütücü muhtemel dezavantajları da var.

kalsa da, gitse de ok'um ben.

tek istemediğim senaryo, işin uzaması olur. işte o ihtimal büyük zarar verir bize.

Para isinide yönetenler düsünsün, bosa orda degillerya

Modric e bak milan yapmış 40 yasinda

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

sadece osimhen nezdinde de sorunlar olabilir. bir önceki takımı napoli'den ayrılma sebebi ve şekli malum. işler iki kötü gittiğinde ya da buradaki iğrenç rekabet ortamında kendisine yapılması muhtemel bir bel altı sonucunda tepesi atabilecek biri kendisi.
Yalan yok ben kalırsa sevinirim giderse uzulmem burda cok tepki aldim ama görüşüm bu hic bir futbolcu icin bu maliyetlere girecek seviyede klup degiliz 75 milyon euro klubun borcunu kapatir nerdeyse

CL zaten basari imkansiz TR ligi icin osimhen bize lazim degil
Karakteri cok duzgun gorunuyordu ama bilinmez tabi napoliden ayrılışı normal degil neticede arabistana gitmisti eger napoli fiyat arttirmasa

sözleşmesi biten iyi bekler var valla beke para veren cidden haindir ya alın gelin birini ordan semedo olsa iyi olur.Bir kere de beleş iyi topçu alın ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt