Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.546
- 49.500
- 3.018
Fotoda hilal yazıyor. Takılmayalım ayrıntılaraDingil hilalle ahliyi karistirmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fotoda hilal yazıyor. Takılmayalım ayrıntılaraDingil hilalle ahliyi karistirmis
Duyumculuk ciddi bir iştir hata kaldırmaz. Düzeltmiş zaten.Fotoda hilal yazıyor. Takılmayalım ayrıntılara
Koz olarak kullanması normal ben yakın zamanda biteceğini düşünüyorum diğer türlü olsa çok olumlu konusmazlardi.Osimhen geldi bir sene onu izledik buna böyle bakmak lazım felan derlerdi.Okan hoca da transferleri sayarken Osimhen varmış gibi konuşuyor.Bence gönlü bizde ama maaşta daha çok çıkmamızı istiyor. Al hilal maaşı aklında çünkü hep
Karakteri sorunlu ondan çok yanasmiyorlar bizde o imajını düzeltmeye çalıştı ondan iyi diyoruz da napoli de çok sorun çıkarttı.çok seviyoruzda biraz ahrazlık var osimhende
avrupada ki büyük takımlar bunu almıyorsa kesin bu ahrazlığı ile alakalıdır çünki futbol namına çok saçma çocuk komple forvet
napolide yaşananlarda küsmesi hoş karşılanmamış anlaşılan
ya bizede böyle küserse korkusu var
Haklısın hocam. GsCimbom forumda duyumculuk yapsaydı bu hata sonrası gelecek tepkilerden hesabını kapatıp giderdi muhtemelen.Duyumculuk ciddi bir iştir hata kaldırmaz. Düzeltmiş zaten.
Karakteri sorunlu ondan çok yanasmiyorlar bizde o imajını düzeltmeye çalıştı ondan iyi diyoruz da napoli de çok sorun çıkarttı.
vallah bu adam kalacak bence artık
Sendé yüz vermiyorsun senden de umudu kestim keramettin abi bile bağ kurdu benimleSelamlar, iyi geceler GSC ailesi