Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen
Boey
sol stoper
10 numara
kaleci

görünen yabancı transferlerimiz şu şekilde olacak
2 genç yabancı için de sol kanat ve orta saha bakacaklarını tahmin ediyorum

Bence gönlü bizde ama maaşta daha çok çıkmamızı istiyor. Al hilal maaşı aklında çünkü hep
Koz olarak kullanması normal ben yakın zamanda biteceğini düşünüyorum diğer türlü olsa çok olumlu konusmazlardi.Osimhen geldi bir sene onu izledik buna böyle bakmak lazım felan derlerdi.Okan hoca da transferleri sayarken Osimhen varmış gibi konuşuyor.

çok seviyoruzda biraz ahrazlık var osimhende

avrupada ki büyük takımlar bunu almıyorsa kesin bu ahrazlığı ile alakalıdır çünki futbol namına çok saçma çocuk komple forvet

napolide yaşananlarda küsmesi hoş karşılanmamış anlaşılan

ya bizede böyle küserse korkusu var
Karakteri sorunlu ondan çok yanasmiyorlar bizde o imajını düzeltmeye çalıştı ondan iyi diyoruz da napoli de çok sorun çıkarttı.

Bu takımın 10 numaradan daha fazla kreatif kanat oyuncusuna ihtiyacı var. Yunus bir sakatlandı takım çuvalladı. Takımın net kanat oyuncusuna ihtiyacı var. Sallai de artık kanat değil bek oyuncusu olarak kabul edilmeli.

Karakteri sorunlu ondan çok yanasmiyorlar bizde o imajını düzeltmeye çalıştı ondan iyi diyoruz da napoli de çok sorun çıkarttı.

ne yaptı mesela
bi coconut olayı var başka işlerde vardır bence sadece coconut değildir

veremli gibi kimsenin yanaşmaması bende soru işaretleri oluşturdu şu 1 haftada

ula hani tüm avrupa takımları peşindeydi bu adamın vallah %1 bile ümidm yoktu kalacağına
ama şuan bende fifty fiftyim

ama çok ilginç ne oldu baba bu napolide

osimhen’in sessiz sakin kendi halinde biri olmamasi zaten iyi yani. bizde herkes ariza oldugu icin deli deliyi gorunce tarzi oldu ki guzel oldu. avrupali mallar 75i nur yuzlu hojlund’a versin biz boyle devam.

demek o gerginliği kimsenin ilgilenmemesinden kaynaklıydı

ben son maç veda edeceğini düşünüyordum

onun için ketum davrandığını düşünüyordum

tüm gecede ayrılık mesajı bekledim

vallah bu adam kalacak bence artık

Osimhen
Barış/davitash-majer-yunus/sallai
Sara/lemina-torreira
Eren/jacobs-apo/masina-sanchez-fran/zeki
Petrovic​

Afrikalı futbolcuların para göz olması normal. Yedi cetlerine bakıyorlar. Aynen Brezilya’lılar gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt