Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 18.084
- 11.095
- 1.338
Osimhenin bütün kankaları istanbulu öven paylaşımlar yapıyor galiba kalacak yaw Osimhen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok be vardı 5-10 senedir arada sallıyorum videolar denk gelince. Sağolasın.Kanal açmışsın, hayırlı olsun
Osimhenin köyüne yardım ve futbol kulübü işbirliği yapacakmışız.
Heralde muslaranın durumu da bunun gibiymiş. Kulüp açmasına izin vermişiz ve işbirliğimiz varmış destek de sağlamışız öyle duydum.
Sorundan ziyade adamin menajeri yok kardeşim su dunyada hersey menajer brezilya milli takimina bile menajer sokuyor adamin bir tane avukati var okadarne yaptı mesela
bi coconut olayı var başka işlerde vardır bence sadece coconut değildir
veremli gibi kimsenin yanaşmaması bende soru işaretleri oluşturdu şu 1 haftada
ula hani tüm avrupa takımları peşindeydi bu adamın vallah %1 bile ümidm yoktu kalacağına
ama şuan bende fifty fiftyim
ama çok ilginç ne oldu baba bu napolide
Bonservissiz ilkay alırsak kaleci ve santrafor için harcanacak bonservis parası da çoğalmış olurİlkayin gelme durumu varsa 5 6 milyon maasla hemen alsinlar daha iyisini bulamayiz ilkay mertensin yaptigini ve fazlasini yapabilecek ender oyunculardan sut atar gol atar asist yapar geriye gelip top alip oyun kurar hersey var adam da 2 sene daha ust duzey oynar
Transfer döneminde şöyle sıkanlara alıştık artık:Haluk, doğrulatamadığı haberleri G. Dinç'e yaptırıyor; anlayın artık şunu.
Sporgecesi yasaklanmalı!
ırkçılar, burunları havada ve önyargılılarne yaptı mesela
bi coconut olayı var başka işlerde vardır bence sadece coconut değildir
veremli gibi kimsenin yanaşmaması bende soru işaretleri oluşturdu şu 1 haftada
ula hani tüm avrupa takımları peşindeydi bu adamın vallah %1 bile ümidm yoktu kalacağına
ama şuan bende fifty fiftyim
ama çok ilginç ne oldu baba bu napolide
Yerli oyuncu her sekil avantaj 1 fazla yabanci demekBonservissiz ilkay alırsak kaleci ve santrafor için harcanacak bonservis parası da çoğalmış olur