Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 48.008
- 26.222
- 2.598
Verdigi güven bambaska
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
napoli ile 1 yıl daha sözleşme uzatma ve osi'yi 1 yıl daha kiralama. bu olur bence max. sonraki yıl da arabia'ya gider.Victor Osimhen
60 Milyon Euro Bonservis / 15 Sponsor / 45 Kulüp
3 Yıllık Sözleşme - 3 Taksit - 15+15+15
65 Milyon Euro İtalya Hariç Çıkış Maddesi.
Olursa buna benzer bir şey olur muhtemelen.
Paket oluruz diyorum. Daha bankalar birliğinden çıkamamışıznapoli ile 1 yıl daha sözleşme uzatma ve osi'yi 1 yıl daha kiralama. bu olur bence max. sonraki yıl da arabia'ya gider.
gs asla bir futbolcuya o seviyede bonservis vermez. inanamıyorum yani.![]()
İlkay, Barcelonadaki arkadaşlarını bile eleştiren bir adam. Bizim futbolcuları yerden yere vurur. Sonra kendisini salar. Barış'a kazma filan der.
Yetenekli bir oyuncu buna hiç şüphe yok, yanlız oyuna akıl'da koyan oyuncuya daha çok ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Bugün Barış'dan şikayet edilen noksanlıklar Garnacho'dada var Barış'ın olmadığı senaryoda denenebilir ama Barış varken Garnacho transferi gereksiz olur bana kalırsagarnacho'yu transfer listesine koymuş united
girişmek gerekmekte
İlkay, Barcelonadaki arkadaşlarını bile eleştiren bir adam. Bizim futbolcuları yerden yere vurur. Sonra kendisini salar. Barış'a kazma filan der.
Nasıl alıyon hocam bunları, inter transfer listesi mi buAslında alınacaklar çok basit. 8 transfere gül gibi kadro kurarsın:
- Osimhen
- 10 numara (örn. Bernardo)
- Yılan gibi kanat (örn. Sane)
- Genco sol stoper (örn. Veiga)
- Kallavi sağ bek (örn. Disasi)
- Kalite kaleci (örn. Ter Stegen)
- İlkay
- Genco orta saha (örn. Fitz-Jim)
---
Ha şöyle de yaparsın. Sol stopere Alexsandro, Laporte falan alırsın gidersin sağ bek ya da kanat pozisyonuna bir genco bulursun
Para artarsa Gökhan Sazdağı da alınabilir
---
Gidecekler:
- Cuesta
- Frankowski
- Jelert
- Yusuf
- Morata
- Zaniolo
- Nelsson
- Köhn
- Ross
---
Berkan, Eyüp, Gökdeniz, Demirbay, Kutucu gibi yerliler kaldıkları takdirde Avrupa A listesine yazılamayacaktır. B listesine yazılmaya uygun olan yerliler yazılabilir. Bunun dışında kiradan dönen yerliler benzer şekilde A listesine yazılamayacaktır
bu transferler olursa, 1 sene sonra: "hoş geldin kayyum bebek" :dAslında alınacaklar çok basit. 8 transfere gül gibi kadro kurarsın:
- Osimhen
- İlkay
---
Ha şöyle de yaparsın. Sol stopere Alexsandro, Laporte falan alırsın gidersin sağ bek ya da kanat pozisyonuna bir genco bulursun
---
Gidecekler:
- Cuesta
- Frankowski
- Jelert
- Yusuf
- Morata
- Zaniolo
- Nelsson
- Köhn
- Ross
---
Berkan, Eyüp, Gökdeniz, Demirbay, Kutucu gibi yerliler kaldıkları takdirde Avrupa A listesine yazılamayacaktır. B listesine yazılmaya uygun olan yerliler yazılabilir. Bunun dışında kiradan dönen yerliler benzer şekilde A listesine yazılamayacaktır
Aslında alınacaklar çok basit. 8 transfere gül gibi kadro kurarsın:
- Osimhen
- İlkay
---
---
Gidecekler:
- Cuesta
- Frankowski
- Jelert
- Yusuf
- Morata
- Zaniolo
- Nelsson
- Köhn
- Ross
---
Florya'dan €1B geliyorNasıl alıyon hocam bunları, inter transfer listesi mi bu
GALATASARAY’I CİDDİ DÜŞÜNÜYORRRR
Çıkış maddesi olursa verir niye vermesin. CL'de çok iyi oynarsa satıp kar etme şansın bile oluyor oyuncudan. Yaşı uygun.napoli ile 1 yıl daha sözleşme uzatma ve osi'yi 1 yıl daha kiralama. bu olur bence max. sonraki yıl da arabia'ya gider.
gs asla bir futbolcuya o seviyede bonservis vermez. inanamıyorum yani.![]()
Faizleri ödedik artik çıkmanın cok bir anlamı yok.Paket oluruz diyorum. Daha bankalar birliğinden çıkamamışız
bu transferler olursa, 1 sene sonra: "hoş geldin kayyum bebek" :d
küçük düşünmeyin rtaşlarÖyle para yok ve
Anamızın ligi için çok fazla.