Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhenin bütün kankaları istanbulu öven paylaşımlar yapıyor galiba kalacak yaw Osimhen

Gokhan dincin doğduğu günden beri verdiği tek olumlu ve dogru haber ilkay gibi

İlkay 5 milyona ikna edilirse 2 yıllık toplam 10 milyon euroya üst düzey 8-10 numara ihtiyacımızı karşılamış oluruz. Başka birinin peşine gitsek en az 15-20 milyon sadece bonservise gider.

Osimhenin köyüne yardım ve futbol kulübü işbirliği yapacakmışız.

Heralde muslaranın durumu da bunun gibiymiş. Kulüp açmasına izin vermişiz ve işbirliğimiz varmış destek de sağlamışız öyle duydum.

İlkay gelecekse Cityden aldığı paranın altında 4-5 gibi bir paraya gelmeli ki taraftarın gözünde kredi kazansın. Yoksa millet daha önce gelmedi diye linç etmeye bahane arıyor bir de yüksek maaşla gelirse o dikiş tutmaz

İlkay 3.5 milyon + ş.ligi yarı finaline 3 milyon bonus ile geliyorsa ok.

İlkayin gelme durumu varsa 5 6 milyon maasla hemen alsinlar daha iyisini bulamayiz ilkay mertensin yaptigini ve fazlasini yapabilecek ender oyunculardan sut atar gol atar asist yapar geriye gelip top alip oyun kurar hersey var adam da 2 sene daha ust duzey oynar

Osimhenin köyüne yardım ve futbol kulübü işbirliği yapacakmışız.

Heralde muslaranın durumu da bunun gibiymiş. Kulüp açmasına izin vermişiz ve işbirliğimiz varmış destek de sağlamışız öyle duydum.

Bu adami ancak boyle seylerle tutarsin her tusa basiyoruz.

ne yaptı mesela
bi coconut olayı var başka işlerde vardır bence sadece coconut değildir

veremli gibi kimsenin yanaşmaması bende soru işaretleri oluşturdu şu 1 haftada

ula hani tüm avrupa takımları peşindeydi bu adamın vallah %1 bile ümidm yoktu kalacağına
ama şuan bende fifty fiftyim

ama çok ilginç ne oldu baba bu napolide
Sorundan ziyade adamin menajeri yok kardeşim su dunyada hersey menajer brezilya milli takimina bile menajer sokuyor adamin bir tane avukati var okadar
Jorge Mendeste filan olsa elli tane talibi çıkar di burda iki ay once bir tane talibi cikmaz demistim
Nasil emlakci olmadan ev alamiyorsan menajer olmadan transfer teklifi alamazsın

İlkayin gelme durumu varsa 5 6 milyon maasla hemen alsinlar daha iyisini bulamayiz ilkay mertensin yaptigini ve fazlasini yapabilecek ender oyunculardan sut atar gol atar asist yapar geriye gelip top alip oyun kurar hersey var adam da 2 sene daha ust duzey oynar
Bonservissiz ilkay alırsak kaleci ve santrafor için harcanacak bonservis parası da çoğalmış olur

Haluk, doğrulatamadığı haberleri G. Dinç'e yaptırıyor; anlayın artık şunu.

Sporgecesi yasaklanmalı!
Transfer döneminde şöyle sıkanlara alıştık artık:

9w4ayj.gif

Victor Osimhen
60 Milyon Euro Bonservis / 15 Sponsor / 45 Kulüp
3 Yıllık Sözleşme - 3 Taksit - 15+15+15
65 Milyon Euro İtalya Hariç Çıkış Maddesi.

Olursa buna benzer bir şey olur muhtemelen.

ne yaptı mesela
bi coconut olayı var başka işlerde vardır bence sadece coconut değildir

veremli gibi kimsenin yanaşmaması bende soru işaretleri oluşturdu şu 1 haftada

ula hani tüm avrupa takımları peşindeydi bu adamın vallah %1 bile ümidm yoktu kalacağına
ama şuan bende fifty fiftyim

ama çok ilginç ne oldu baba bu napolide
ırkçılar, burunları havada ve önyargılılar

tutturmuşlar maaş beklentisi çok uçuk diye

€12m net istiyormuş adam. PL kulüpleri açısından bu £10.1m net ediyor

UK'de vergi 45%. Brüt £18.36m ediyor yıllık

Haftalık £350k ediyor

Casemiro, Van Dijk, Bruno Fernandes, Grealish falan alıyor bu maaşı

De Bruyne, Haaland, Salah falan daha fazla alıyor

Mesela Arsenal maloğlu mal

Havertz £300k alıyor haftalık. Jesus da o kadar alıyor. İkisi toplasan bir Osimhen etmiyor

Ben Arsenal olsam yüz kere alırım Osimhen'i ama gerizekalılar işte

Afrika çıkışlı olması ve algılar büyük etken

Sesko, Gyökeres, Ekitike falan toplam maliyetleri Osimhen ile aynı

Yemin ederim Gyökeres hadi neyse de diğer ikisi Osimhen'den kötü topçular

Marmoush ya da. £60m bonservis £300k haftalık maaş bağladılar. Osimhen ile aynı maliyet. Osimhen Bundesliga'da düzgün bi ekipte 40 gol atar

Osimhen buradan işlenmeli. Bak oğlum bunlar ırkçı şerefsiz sana saygısızlık ediyorlar bizde kal CL'de içlerinden geç kapında yatacaklar denmeli

Gerçeği de bu zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt