- 28 Haziran 2010
- 28.977
- 27.655
- 3.298
Nasıl takip etmeyelim reis futbolun en keyifli dönemini yav olanak dışı bu.
Ben sevmiyorum kral, hele bu yonetimle hic sevmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl takip etmeyelim reis futbolun en keyifli dönemini yav olanak dışı bu.
İsimler çıkar gelen de olur sonra gelecek olan da planlama yavaş yavaş belli olur vs bunlar da takip edilebilir şeyler gayetYanginlik birsey yok ya, cok extrem bir durum yoksa hicbir oyuncu haziranda turkiye ligine okey vermez
300 saat girmesen 300 tane yapacaktık bozdun şimdi3 saat girmedik 3 transfer yapmışız.

Bu sene transferleri erkenden bitirmek lazım şampiyonluğuda erkenden aldık trasnferleride erkenden bitirelim keyifle yola devam edelim.
Çıtayı yükseltiyorsak transfer işinde de yükseltmeliyiz.
Senin yakında forumda ki ismin3 saat girmedik 3 transfer yapmışız.
Gardi reis bize çözer artık hedef CL
Numenorda gecelere mi aktın ne hedef CLsiGardi reis bize çözer artık hedef CL

seni sampiyon yapan oyuncular bunlar. üc bes tane ergen transfer goygoyu yapacak diye oturmus takımı bozamayız.Sallai bek için alternatif olur
Frank dan da bi bok olmaz
Bunlara kanat diyenlede bişi tartışamam açıkcası
Bu saatten sonra öyle bir kadro kurmalıyız ki ligde yürüyerek şampiyon olmalı tüm gücümüzle Avrupa'ya saldırmalıyız.Numenorda gecelere mi aktın ne hedef CLsi![]()
Zaman yaklasti.Bu dediklerim cikarsa ki yuksek ihtimal beni cok taciz etmeyin he mi?twitterda bikac kişi sürekli horary ac,seneye şampiyon muyuz diye soruyo.ustume gelmeyin.ben astrolog degilimEkli dosyayı görüntüle 289340Ekli dosyayı görüntüle 289341
bu gece böyle bir duyum geleceğini beklemiyordum doğrusuZaman yaklasti.Bu dediklerim cikarsa ki yuksek ihtimal beni cok taciz etmeyin he mi?twitterda bikac kişi sürekli horary ac,seneye şampiyon muyuz diye soruyo.ustume gelmeyin.ben astrolog degilimEkli dosyayı görüntüle 289340Ekli dosyayı görüntüle 289341