Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhenli kadrolara kimse icardi yazmıyorya bu beni üzüyor bir tık
Osimhen şayet kalırsa avrupada özellikle çift forvet çok yorar. 65 dakika Osimhen kalan icardi olur. 4 3 3 oynarsak. İllaki icardi Osimhen oynanır ligde oynarız kolay maçlarda. Avrupada kondisyon kaldırmaz.

Net olarak hangi gün ve saatlere dikkat etmeliyiz Sergen president?
11 haziran ve civarı ustad muhtemelen.(oncesi sonrası)ben çok umutlu değildim ama sane işi ve osimhenin hala burda olması iskillendirdi biraz.yani gökyüzünde ne varsa yeryüzünde o var sanırım.

Bu fb 4 yildiz diye kimi alacak?skriniar işi bile zor.bence iş amrabat-fred-maximine döner.milandan birilerini alabilirler ama stoper falan.
Arabistan tarafından birilerini alabilirler. Brozovic, Mitroviç hesabı pahalı olur ama alırlar. Milan- Allegri sonrası değişime giderse oradan biz de bir şeyler alabiliriz Gardi tarafından önerilecek oyuncular olur. Benim hissiyatım Fb'nin Skriniar, Mane(Son), Mitrovic, Walker bu isimleri bitirebileceği yönünde. Bunları alırlarsa ben bizim alacağımız isimlere göre de tabi çokta mutsuz olmam zira hepsi fiziksel ve özellikle tempo olarak düşüşte adamlar.

Bu bebe çok isteniyordu bir ara forumda

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Orda Luis Enrique nin sistemi var ve sabr edilen 3-4 yıl.
psg gençleşti diye millet az para harcadılar falan sanıyor. Adamlar sadece ortasahadaki 3 oyuncuya toplam 120 milyon bonservis vermişler, üstüne kvara, doue ve dembele üçlüsüne toplam 170 milyon bonservis vermişler. Hala manyak gibi para harcıyorlar ama bunu bu sefer daha genç süper yeteneklere harcadılar. Bunların aldığı genç oyuncularda çömezlik falan da olmaz zaten çünkü erken olgunlaşmış, en üst düzeyde topçular hepsi

psg gençleşti diye millet az para harcadılar falan sanıyor. Adamlar sadece ortasahadaki 3 oyuncuya toplam 120 milyon bonservis vermişler, üstüne kvara, doue ve dembele üçlüsüne toplam 170 milyon bonservis vermişler. Hala manyak gibi para harcıyorlar ama bunu bu sefer daha genç süper yeteneklere harcadılar. Bunların aldığı genç oyuncularda çömezlik falan da olmaz zaten çünkü erken olgunlaşmış, en üst düzeyde topçular hepsi
Luis enrique sayesinde harcadıkları paranın 2 kat olarak geri dönüşünü sağladılar.

Guardiola’da mesela böyledir. Çok para harcıyor diye yıllardır linç ediliyor ama kdb, İlkay, ruben dias, walker, bernardo silva, rodri, stones vs city’e transfer olurken asla bulundukları seviyede değillerdi. Haaland harici A+ seviyede gelen oyuncuları olmadı hatırladığım. Guardiola en az 2 katı değer kattı aldığı oyunculara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt