Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 48.013
- 26.227
- 2.598
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bizi biliyosam bu iş sakız gibi uzar dostumMantıksiz değil tüm teklifleri görüp kararını verir.
Yangından mal kaçırmıyoruz.
Haftaya netleşir. Bu bile iyi bir süre. Aylarca uzayacağını düşünmüyorum.
Hayırlı olsun
Fatih hoca dönemi bize çalışıyodu şimdi arada derede takilyoAlman kaynaklarinda fenerin f si geçmiyorken ne avantajı yav seten algı çalısmalarına start vermiş
Avrupaya katilan tum takımlara sponsor olacaklarmis iddia bu yondeydi biz clde oldugumuz icin fazla almış olabiliriz tabiFb olmaması için büyük çaba harcıyormuş. Tehdit, şantaj falan varmış işin içinde. Bu işin olmama ihtimali daha yüksek.
Olmaz o iş bence, günay iyi kaleci evet ama koca sezonu sırtlayamaz tek başına.kaleyi tanidik isim günaya devredelim bu sezon mükemmel performans vermisti zaten. diger bölgelere vakit harcayalim.
niye renktaşOsimhen’e 40 bonservis, 10 maaşın fazlasını vermemiz çok riskli
Fb teklifi kabul etmemiş. Ve işin bozulmasını istiyormuş.Avrupaya katilan tum takımlara sponsor olacaklarmis iddia bu yondeydi biz clde oldugumuz icin fazla almış olabiliriz tabi
Buyur
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Orada sistemsel sorun var ama beşiktaş maçı sonrasındaki 3'lü orta sahalı sistem Young Boys'un içinden geçerdi.Biz niye Osimhen'i almak için bu kadar çıldırıyoruz, ben onu anlamadım. Tarihimizde ilk defa mı şampiyon olduk?
Cl filan diyen arkadaşlar osimhen olsa young boysu yine eleyemezdin.
Çünkü avrupa facaiasının sebebi oyuncular değil.