Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün Osimhen'in bonservisini alırsak 3 sene sonra 3 sene üst üste şampiyonluk ve Avrupa'da başarıdan sonra Arapların bize vereceği bonservis şimdikinden düşük olmaz üstüne üstlük birçok kupamız ve Şampiyonlar liginden kasamıza girmiş çuvalla para olur.

Fb bu haldeyken oraya gitmeyi düşünen her topçuya yallah çekmemiz lazım. Piyasada oyuncu mu yok bulunur illa ki asla şikecilerle rekabete girmemeliyiz

Levent Tüzemen: "PAOK kalecisi Dominik Kotarski, 'Galatasaray'a gidiyorum' demiş. Bonservis teklifi 14 milyon Euro. Atina kökenli bir haber. Gazeteciler sormuş, Kotarski kendisi 'Galatasaray'a gidiyorum' demiş."

Orada sistemsel sorun var ama beşiktaş maçı sonrasındaki 3'lü orta sahalı sistem Young Boys'un içinden geçerdi.

Osimhen ciddi faktör doğru sistemle çok fazlasını vaat ediyor.

Sana bir şey söyleyeyim mi? Senin yaptığın bu teşhisi Okan hocanın çok salladığını düşünmüyorum.

Bugün Osimhen'in bonservisini alırsak 3 sene sonra 3 sene üst üste şampiyonluk ve Avrupa'da başarıdan sonra Arapların bize vereceği bonservis şimdikinden düşük olmaz üstüne üstlük birçok kupamız ve Şampiyonlar liginden kasamıza girmiş çuvalla para olur.
3 Sene sonra 30 yaşında olan birine kimse o parayı vermez. 3 sene Türkiye süper liginde oynayan birine de kimse o parayı vermez.

Biz niye Osimhen'i almak için bu kadar çıldırıyoruz, ben onu anlamadım. Tarihimizde ilk defa mı şampiyon olduk?

Cl için filan diyen arkadaşlar osimhen olsa young boysu yine eleyemezdin.

Çünkü avrupa facaiasının sebebi oyuncular değil.
Osimhen olduğu için

Sane maç başı 12 top kaybı ile oynayan ama ligin en çok faul alan oyuncularından.

Handikap şu ki 11 kişi ileride oynarken bu top kayıpları bize ne yaşatır.

Yok temkinli oyna dersek Sane'den verim alabilir miyiz?

Livanın yedeğine 14 milyon veren yönetici kimse ayaklarına dumbell bağlayıp denize atlasın
1749053043608.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt