- 4 Ağustos 2009
- 92.814
- 74.897
- 5.358
Elden ayaktan dusmemis bati avrupali ust seviye bir herifin fenere gelecegine inanan maldır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cl olmayan takıma sane bernardo gibi adamlar asla gitmezElden ayaktan dusmemis bati avrupali ust seviye bir herifin fenere gelecegine inanan maldır.
Kotarski ne dedi buna acaba?Levent Tüzemen: "PAOK kalecisi Dominik Kotarski, 'Galatasaray'a gidiyorum' demiş. Bonservis teklifi 14 milyon Euro. Atina kökenli bir haber. Gazeteciler sormuş, Kotarski kendisi 'Galatasaray'a gidiyorum' demiş."
Orada sistemsel sorun var ama beşiktaş maçı sonrasındaki 3'lü orta sahalı sistem Young Boys'un içinden geçerdi.
Osimhen ciddi faktör doğru sistemle çok fazlasını vaat ediyor.
3 Sene sonra 30 yaşında olan birine kimse o parayı vermez. 3 sene Türkiye süper liginde oynayan birine de kimse o parayı vermez.Bugün Osimhen'in bonservisini alırsak 3 sene sonra 3 sene üst üste şampiyonluk ve Avrupa'da başarıdan sonra Arapların bize vereceği bonservis şimdikinden düşük olmaz üstüne üstlük birçok kupamız ve Şampiyonlar liginden kasamıza girmiş çuvalla para olur.
Bu sarı üye arkadaş gibi düşünüyorum osimhen sevgisi batırabilirOsimhen’e 40 bonservis, 10 maaşın fazlasını vermemiz çok riskli
Osimhen olduğu içinBiz niye Osimhen'i almak için bu kadar çıldırıyoruz, ben onu anlamadım. Tarihimizde ilk defa mı şampiyon olduk?
Cl için filan diyen arkadaşlar osimhen olsa young boysu yine eleyemezdin.
Çünkü avrupa facaiasının sebebi oyuncular değil.
Hatipoğlunun olduğu yerde mümkün tühh cosmos kahretsin daha 3 ay önce cuestaya 8 milyon verdirdiLivanın yedeğine 14 milyon veren yönetici kimse ayaklarına dumbell bağlayıp denize atlasın
Osimhen bonservisOsimhen + kiralık/free topçular mı? ---- Osimhensiz süper 4 transfer mi?
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Livanın yedeğine 14 milyon veren yönetici kimse ayaklarına dumbell bağlayıp denize atlasın
Evander falan artıl olmaz. Eğer çok paramız varsa shaktar gibi güney amerikadan iyi oyuncular 15er 20ler verip gidip iyi oyuncular alalımEvander aslında tam aradığımız isim.
Gelirse çoğu kişiyi pişman eder.