Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Petrovic
Semedo-Davinson-Pavlovic-Eren
Torreira-Enzo-Lemina
Sane-Icardi-Barış(Yunus)

Baba İzmir deyim. Belediye nin geneli Tunceli. Park bağ bahçe ağır işlerde de romanlar var. Tespitin doğru ben de mühendislik fakültesi mezunu olmama rağmen iş bulamamış belli bir süre satış danışmanlığı yapmıştım. Sonrasında bir kapı açıldı, şimdi koçluk yapıyorum.
Hakkında hayırlısı kardeş.. senin adına sevindim..

ama yerini bi tuncelinin alması yakındır

Suatım bana üstü kapalı ^küfür etsen 😍 emoji koyarım. Çok tatlı bir adamsın, nezaketin inanılmaz geçiyor, Rabbim ne muradın varsa versin 🙏 Ovidiou Petre dersen Florin Bratu da ben derim, burada ne çekmişiz be isyanı başlar 👀😍
aziz'cim , bir detaya aciklik getireyim 😅 ;
mesajinin geneline -love- reaksiyonu yaptim, ancak bu demek degildir ki -basta ^soyledigini- yaparim .

latife bir yana ,

inceligin ve kiymetli sozlerin icin gonulden tesekkur ediyorum . :hat:

her daim -biz beraber sarikirmizi- bir aileyiz .

saygi ve selamlar .

aziz'cim , bir detaya aciklik getireyim 😅 ;
mesajinin geneline -love- reaksiyonu yaptim, ancak bu demek degildir ki -basta ^soyledigini- yaparim .

latife bir yana ,

inceligin ve kiymetli sozlerin icin gonulden tesekkur ediyorum . :hat:

her daim -biz beraber sarikirmizi- bir aileyiz .

saygi ve selamlar .
Bil mukabele suatım bende mübalağa yapıyorum, bitanesin 😍

Tv makinasinda sinemaya henuz yeni gosterime girmis babam ve oglum ekibi var.fikret kuskan,binnur kaya falan

Dursun Hatip denen işe yaramaz parazitle ne yasamis olabilir ki bedelli işlerini yurutup kulube 100m euro sokan ve Ankarada itibar gören Simitci beye giderse gitsin diyebilecek kadar ileri gidebiliyor. Ne hatipmis arkadas.

trincao çok mu para ister sporting?
Trincao'nun sözleşmesi çok değişik Sporting Lizbon'da.Her sezonda Serbest Kalma Maddesi değişiyo :D 25 milyon euroya Milan alacaktı devre arasında ama o transfer olmadı.Büyük ihtimalle Milan'ın başkanı hocamıza güvenmedi :D Sporting Lizbonla da sözleşme yenilemek istediğini açıklamıştı ama haberlere göre de tekliflerle menajeri ilgileniyo.Alabiliriz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt