- 19 Mart 2014
- 29.969
- 31.304
- 2.718
Adnan Polat Heinz falan yıldız diye saplıyordu bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osi gelmiş Millot kim köpekMillot Türkiye'ye gelmez
Osi gelmiş Millot kim köpek
Hakkında hayırlısı kardeş.. senin adına sevindim..Baba İzmir deyim. Belediye nin geneli Tunceli. Park bağ bahçe ağır işlerde de romanlar var. Tespitin doğru ben de mühendislik fakültesi mezunu olmama rağmen iş bulamamış belli bir süre satış danışmanlığı yapmıştım. Sonrasında bir kapı açıldı, şimdi koçluk yapıyorum.
ama geldiHerif o serbest kalma maddesi ile nerdeyse istedigi takimi secebilir. Osimhen ayni durumda olsa ve Avrupada transfer dönemi bittigi yüzünden ortada kalmasa, 100 senede Türkiye'ye gelmeyecek adamdi.
Yok yok kaanım, devlet sektöründe değilim. Kendi işimi yapıyorum.Hakkında hayırlısı kardeş.. senin adına sevindim..
ama yerini bi tuncelinin alması yakındır
aziz'cim , bir detaya aciklik getireyimSuatım bana üstü kapalı ^küfür etsenemoji koyarım. Çok tatlı bir adamsın, nezaketin inanılmaz geçiyor, Rabbim ne muradın varsa versin
Ovidiou Petre dersen Florin Bratu da ben derim, burada ne çekmişiz be isyanı başlar
![]()
Okan hocama verdiğimizin yarısına gelirYa bu Conceiçaonun maliyeti nedir
Bil mukabele suatım bende mübalağa yapıyorum, bitanesinaziz'cim , bir detaya aciklik getireyim;
mesajinin geneline -love- reaksiyonu yaptim, ancak bu demek degildir ki -basta ^soyledigini- yaparim .
latife bir yana ,
inceligin ve kiymetli sozlerin icin gonulden tesekkur ediyorum .
her daim -biz beraber sarikirmizi- bir aileyiz .
saygi ve selamlar .
Maç var konuda yoksun niyeGercekten iliski kocu mu acaba
Trincao'nun sözleşmesi çok değişik Sporting Lizbon'da.Her sezonda Serbest Kalma Maddesi değişiyotrincao çok mu para ister sporting?
Kaleye alınabiliyosa öncelik Meret yoksa 15 milyon euroya Bulka.Trincao'nun 25 milyon euroya satışı konuşuluyodu onu alabiliriz.20 milyon euroya Mikautadze.Forvette de İcardi Morata rotasyonu iş yapar Lig'de.Okan varken gidip forvete fazla 1 bonservis harcamaya gerek olduğunu düşünmüyomevet challenge başlıyor
100 m euro bütçe veriyorum
Barış, Osi, Muslera, Mertens gitti
Dilediğiniz gibi harcayın kime kaç verdiğinizi belirtip
Gelecek senenin takımını kurun
Tv8 izlemiyorum üstadMaç var konuda yoksun niye