Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.345
- 2.988
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Noldu kralOSIMENNNNN
OSIMENNNN
OSIMENNNNN
KALKIN ULAN
Kesinlikle katılıyorum sara 10 değil. Geriden oyun kurucu olarak kullanılması gerekir. Benim itirazım torrik ve lemina kalıcı saranin yerine İlkay olmamalı. Sara İlkay kabulüm. Ofansta İlkay çok daha öndedir. Tek temennim Galatasaraylı diye bir aidiyet ve hırs göstermesi. İki sene oynasın yeter.Sara ilkaydan hangi konuda onde ?
Mesela cityde 30 40 mac oynar mi ?
Top teknigi mi daha iyi
Yada bitirciligi mi ?
Yada asist ozelligimi
Belkide şutu omu daha iyi
Hepsinde ilkay fersah fersah sana hucum kalitesi verir
Sara sadece kosar adam 8 numara
Acin 8 numara oynarken nasil top oynadigina oyun gorusune geriden topla cikisina oyunu acmasina adamin agzina top atmasina bakin
Sara 10 numara degil saha daraldığı an saradan faydalanamazsin hoca dinamizm kattığı icin sarayı kullandi
Lemina Sara İlkay orta sahasi ligte kolay sayilabilcek birsuru maci okadar rahat kazanir ki aklın şaşar
goreceli elbette .Kült bir film mi?
Bildiğiniz yüksek bütçeli bkm, piyasa ^filmiydi..
Baba galeyana gelmek de istemiyorum amaNoldu kral
Bitti bu iş 82 nijeryaGece gece niye böyle bir sey paylassin abi seviyor gsyi
Dün %51’di bugün bence %90 oldu
sevgili bahadir ,Topsuz oyunda iyi olmayan adam citynin o sisteminde yer alamaz. İlkay toplu oyunda da topsuz oyunda da gayet iyi topçu Mertens kadar kendini paralamaz ama pres oyununda eksi yazmaz hiçbir şekilde
Kendisi bir şey paylaşmamış kankası paylaşmış oda repost yapmış hepsine yapıyor zaten oğlum.Gece gece niye böyle bir sey paylassin abi seviyor gsyi
Dün %51’di bugün bence %90 oldu
Farklı bir sey yok ortadaOsimhenin kankası osimhen'e with you diyorWith you şarkısıyla paylaşmış hayırlı olsun.