Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara ilkaydan hangi konuda onde ?
Mesela cityde 30 40 mac oynar mi ?
Top teknigi mi daha iyi
Yada bitirciligi mi ?
Yada asist ozelligimi
Belkide şutu omu daha iyi
Hepsinde ilkay fersah fersah sana hucum kalitesi verir
Sara sadece kosar adam 8 numara
Acin 8 numara oynarken nasil top oynadigina oyun gorusune geriden topla cikisina oyunu acmasina adamin agzina top atmasina bakin

Sara 10 numara degil saha daraldığı an saradan faydalanamazsin hoca dinamizm kattığı icin sarayı kullandi

Lemina Sara İlkay orta sahasi ligte kolay sayilabilcek birsuru maci okadar rahat kazanir ki aklın şaşar
Kesinlikle katılıyorum sara 10 değil. Geriden oyun kurucu olarak kullanılması gerekir. Benim itirazım torrik ve lemina kalıcı saranin yerine İlkay olmamalı. Sara İlkay kabulüm. Ofansta İlkay çok daha öndedir. Tek temennim Galatasaraylı diye bir aidiyet ve hırs göstermesi. İki sene oynasın yeter.

Şikeciler bu sene piyasada ne kadar üst seviye oyuncu varsa üstüne sinek gibi üşüşecektir illa ki aralarından düşenler de olur haliyle yabancı kalitesindeki makas kapanabilir. O yüzden önümüzdeki sezonun şampiyonluğunu yerli kalitesi belirleyecek. Barışı elde tutup İlkay-Ozan gibi eklemeler yaparsak şlde başarısız olsak bile ligi %90 götürürüz gene.

Osimhen’i en az 20 Temmuz’a kadar bekleriz.

Teklifleri görecek.

Aksine bakın ben şampiyonum değerimi verin paylaşımı bunlar.

30 yerine 45 verin (Araplar)
Siz de 15 yerine 20 verin (GS)

Topsuz oyunda iyi olmayan adam citynin o sisteminde yer alamaz. İlkay toplu oyunda da topsuz oyunda da gayet iyi topçu Mertens kadar kendini paralamaz ama pres oyununda eksi yazmaz hiçbir şekilde
sevgili bahadir ,

oncelikle -gelirse- daha detayli degerlendiririz hep birlikte.

nacizane dusuncem ;

genel arti eksi den bagimsiz
^fundamental yonu olarak elit kavraminin icini net dolduran bir oyuncu ilkay .

saha ici yayilimimiz lemina sonrasi bi tik duzeldi kanimca ,
ki, ilkay gibi profillerle bu durum daha da duzelir kanaatindeyim .

tum bunlar goreceli elbette .

''$'' dan bagimsizdir ustteki yorumum .

saygi ve selamlar.

Bir kaç gündür özellikle Osimhenin paylaşımlarını takip ediyorum sanki insanların duygularıyla oynar gibi çok ilginç paylaşımlar doğal olarak taraftar acaba kalacak mı diye soruyor eğer giderse çok büyük tepki alacak farkında değil

Osimhen net kalmak istiyor ama arapları kullanarak kazanabildiği kadar kazanmaya çalışıyor bizden. 15in üstüne çıkılmasını doğru bulmuyorum insallah altından kalkamayacağımız bir seviyeye gitmez o maliyet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt