Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen’i en az 20 Temmuz’a kadar bekleriz.

Teklifleri görecek.

Aksine bakın ben şampiyonum değerimi verin paylaşımı bunlar.

30 yerine 45 verin (Araplar)
Siz de 15 yerine 20 verin (GS)
Ne 20 temmuzu haftaya kadar belli olur transfer. Tüm yapılanma onun transferine bağlı ona göre kurulacak kadro.

Transfer işini kampa yetiştirmemiz lazım bu sefer diğer senelerden farklı olmalı eğer Avrupa'da başarı istiyorsak 21 oyuncunun 21'inden de faydalanmamız lazım gidip 4 tane kaleciyi listeye yazmadan mantıklı bir kadro kurmalıyız.

Osimhen transferi bahsedilen rakamlara gerceklesirse osimhen bizde oynadigi sürece basarili olmak zorundayiz cünkü basari olmadan maaslarin ödenmesi mümkün degil

Sadece osimhen’in maasi ile kalmayacak bu durum,basari geldikce diger oyuncular da zam alarak sözlesme yenileyecekler

Basarili olunca en azindan sponsorluk ve stadyum gelirleri artiyor,bu sekilde yine kurtarabiliriz finansal durumu

Osi ile devam eder, bir kaç ilave ile takımı güçlendirir isek seneye yine şampiyon olur CL gideriz. Bu böyle gittikçe ekonomik anlamda iyi tablo çizeriz. Ama kesin %100 değil bu ihtimal, sakatlığı vs var. Yani bir risk alıyoruz tutarsa yükseğe tutmazsa dibe.

Şikeciler bu sene piyasada ne kadar üst seviye oyuncu varsa üstüne sinek gibi üşüşecektir illa ki aralarından düşenler de olur haliyle yabancı kalitesindeki makas kapanabilir. O yüzden önümüzdeki sezonun şampiyonluğunu yerli kalitesi belirleyecek. Barışı elde tutup İlkay-Ozan gibi eklemeler yaparsak şlde başarısız olsak bile ligi %90 götürürüz gene.
Herif dedesinin parasıyla gerçek hayatta fm oynuyor. Harca harca bitmez bir para

Osimhenin bu kadar beklemesi hosuma gitmiyor afrikali oyuncular parayi seviyor fakirlikten geldikleri ve sulaleleri genis oldugu icin normal durum klubun bir oyuncuya bu kadar maas ve bonservis vermesi hosuma gitmiyor osimhen bile olsa bakalim neler olacak bizi kullanip araplardan para koparma derdinde degildir umarim

Bu paylaşıma ancak böyle oynanır :

9vcnw3.gif

Skrinari hic istememistim agir oyuncu demistim oylede cikti
Ama bu pavlovic cok degisik oyuncu sol stopere koyar bir kaleci alirsak tum sezon 20 gol filan yeriz
Ciddi iyi stoper

Ulke acaip bir futbol iklimine ulasti
İki sene once 5 milyon euro maas olsa kiyameti koparan kluplerimiz euro kuru katlanmasina ragmen
Su anda 15 20 milyon euro maaslari konusur hale geldi

Ütopik olan sey x oyuncuya premier lig o maaslari veremiyor biz verebiliyoruz

Tamam vergi varda bizde de vergi var ve klup oduyor
Premier lig yayin haklari gelirlerini dusununce biz totenham united chelsea gibi kluplerin veremedigi maaslari nasil verecegiz ?
Veriyorsak arabistandan farkimiz nedir bunun sonu kotuye gider

Osimhen " beni kupalarla hatırlayın " diyerek veda etmiş gibi

Normalde bizim ilk yapmamız gereken isim de öneriyorum Juan Mata'yı sportif direktörlük görevine getirmek olmalı. Okan hocanın transfer dönemleri için Bein'de yaptığı açıklama bunu aslında çok net ortaya koyuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt