Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oguz teknik kapasite ve oyun vizyonu olarak baristan cok cok daha iyi

Bu kadar futbol fakiri olmayin baris fb ya da bjk de falan oynasa neler soylenirdi.

Fizik gucune dayali sumo gurescisi gibi surekli birileriyle guresen ve topu habire eline ayagina dolastiran pas oyunu zayif bir oyuncuya bu kadar temah edilmez.Iste bu futbol fakirligidir.Galatasaray nice kanat oyuculari gordu.Bakiniz yunus akgunun klasina, tekniğine kimse laf etmiyor oguzla da kiyaslamiyor.Cunku yunus her iksini de cebinden cikarir.
febelilere sorsan Barış mı Oğuz mu diye onla4 bile Barış der.Kusura bakma Barışı oğuza tercih eden kafa antu kafasidir

Barış Alper Yılmaz 2 senedir inanılmaz maçlara çıkıyor sağ bek sol bek farketmeksizin çıkıyor Oğuz Aydınla onu karsilastirmak futbola ihanettir.Oguz Aydın yeteneksiz değil kesinlikle yetenekli ama çok inişli çıkışlı grafik sergiliyor yaşı 24 olan bir oyuncuya göre iyi bir durum değil.Baris Alper suanki haliyle Napoli Roma Lazio seviyesinde bir oyuncu Oğuz Aydın herhangi alt seviye kulübe bile transfer yapamaz bu futbolla.

Bu kadar futbol fakiri olmayin baris fb ya da bjk de falan oynasa neler soylenirdi.

Fizik gucune dayali sumo gurescisi gibi surekli birileriyle guresen ve topu habire eline ayagina dolastiran pas oyunu zayif bir oyuncuya bu kadar temah edilmez.Iste bu futbol fakirligidir.Galatasaray nice kanat oyuculari gordu.Bakiniz yunus akgunun klasina, tekniğine kimse laf etmiyor oguzla da kiyaslamiyor.Cunku yunus her iksini de cebinden cikarir.
Ayrıca oğuzun vizyonuna sokayım ne v8zyonu varmış.Bu sene Osimhenden sonra en çok katkı veren Barışa sumo gurescisi diyerek hakaret etmen senin viYonunuda gosteriyor

Evander Bruno Mars‘a benzemiyor mu

febelilere sorsan Barış mı Oğuz mu diye onla4 bile Barış der.Kusura bakma Barışı oğuza tercih eden kafa antu kafasidir
Renktas barisin teknik kapasitesi malum.l simdi gecen bazi kelimelr kullandim hemen ban falan yaptilar o yuzden sozleri torpuluyorum girmiyorum.

Baris alper asiri top eziyor.Bir onceki sezon gercekten gelistirdi bir cok ozelligini ama bu sezon net bir geriye gidis oldu.

Ben severim kisilik olarak,is ahlaki olarak hicbir sebebimiz olamaz baristan yana ama yetenekli degil ve bence galatasaraya yakismiyor.Biz daha iyi kanat oyunculari ile oynamaliyiz.Oguz aydin kisyasi oguzun baristan daha ustun olmasindan degil yani birbirlerinin cok ustlerinde degiller ama biz bazen oyunucularimizi cok abartiyoruz.Bunu yunus akgun icin diyemem cunku suan turkiyenin en yetenekli oyuncularindan birisi yunus ve formda olunca farkini fazlasiyla ortaya koyuyor.

El itini överken, siz aslanda kusur arıyorsunuz. Eleştirmiş olmak için konuşmayalım lütfen ! Senelerdir adamın kaçırdığı maç yok hangi mevkiye koyarsan gayet yeterli performans veriyor. Son iki sezonda 20 ser gol katkısı yapmış oyuncuyu destekleyenleri futbol fakiri ilan etmen komik.

Renktas barisin teknik kapasitesi malum.l simdi gecen bazi kelimelr kullandim hemen ban falan yaptilar o yuzden sozleri torpuluyorum girmiyorum.

Baris alper asiri top eziyor.Bir onceki sezon gercekten gelistirdi bir cok ozelligini ama bu sezon net bir geriye gidis oldu.

Ben severim kisilik olarak,is ahlaki olarak hicbir sebebimiz olamaz baristan yana ama yetenekli degil ve bence galatasaraya yakismiyor.Biz daha iyi kanat oyunculari ile oynamaliyiz.Oguz aydin kisyasi oguzun baristan daha ustun olmasindan degil yani birbirlerinin cok ustlerinde degiller ama biz bazen oyunucularimizi cok abartiyoruz.Bunu yunus akgun icin diyemem cunku suan turkiyenin en yetenekli oyuncularindan birisi yunus ve formda olunca farkini fazlasiyla ortaya koyuyor.
1749106048758.webp

Cikis butonunu bulmakta zorluk cekersen Teknik Ekip sana yardimci olacaktir dostum

Barış 2 sezonda 150 maç oynadı MTler dahil.

Şu tempoya dayanacak başka oyuncu çıksın bence. Aktürk de bu açıdan çok iyidi.

Karar vermesi kötü olsa da güç ve topla gitme konusunda çok fark yaratıyor; rakip savunmaları bezdiriyor her seferinde.

150 nabızla karar vermesi iyi olan adam dünyada 3-5tir zaten.

Biz maksimum kaç milyon euro maaş ödeyebiliriz bu sene? Yani bunun bir üst limiti yokta gelirimize göre nereye çıkabiliriz?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Sivas'lı gereksizin yaptığı faul Oguza yapılsaydı sezonu kapatırdı muhtemelen Barışta inanılmaz bir fizik ve güç var sırf bu özelliği yüzünden Premier lig takımları listesine aldı...

Aynen oguzda da maşallah muazzam teknik var o yüzden anca kasimpasa falan açabiliyor, her aldığını orta kessin anca her yerden.Gorduk büyük maçlarda da güzel geziyordu sahada.Once kendi takımında yerini garantilesin oğuz sonra kiyaslariz bizim as oyuncularla

O gösterdiği sadece 4 posizyon üzerinden mi kanaat getirdin fiziğinin sıfır olduğuna?
İyiye işaret olması için çok daha az dakikalarmı alması gerekiyordu bu futbolcunun senin için?
evet bu sene mertensin suyunu sıktı ilk devre okan hoca bolu deplasmanına götürdü ve adam bitti

geçen sene keremi on numarada oynattı mertensi az oynattı ilk devre ikinci devre adam asist kıralı oldu.

aynı saçmalığı fb yaptı geçen sene ve bu sene tadic ve dzeko üzerinden o nedenle kaybettiler.

o gösterdiği pozisyonlar city'nin sistem dışına çıkıp önde pres yapmayı denediği pozisyonlar. ilkay hepsinde batırmış. önü boşken driplingle gidemediği pozisyonlar falan var. tam mertensin durumu adam şuan yani bitik. öyle bir topçuya ihtiyacımız yok.

İlkay bizde anca yedek olur. ikinci devreler oyuna girer pas yapar al ver yapar oyunu soğutur. ana planımıza kesinlikle uyan bir topçu değil. ha berkan ve kerem demirbaydan ve mertens den daha iyi oynar ama ben kesinlikle sağlam bir orta saha aldık gözüyle bakmam adama

Bahcesinden geçer yolum
Ellerinden olsun ölüm
Razıyım yeter ki gelsin
Nazına köle kulum
Ahımı alsa da
Ruhumu sarsa da
Daha çok seveceğim
O beni yaksa da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt