Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşünmediğimiz oyuncuları kiralayıp durmaktan vazgeçmeliyiz. Az olsun gerekirse bonservis getirisi olsun bugün elimizde satabileceğimiz kadro düşünülmeyen

Zaniolo : 10 milyon
Nelsson : 10 milyon
Köhn : 4 milyon
Cuesta : 3 milyon
Frankowski : 4 milyon
Jelert : 5 milyon

En kötü ihtimal 36 milyonluk satış şansı var.
Cuesta ve Jelert bence %95 falan kiralık gider. Bonservisle gitme ihtimalleri düşük

Jelerti potansiyeliyle 9-10a okuturuz.
Zaniolo ve nelssondan da zarar yazmaz. Geri kalanı zor.

Yok ya ara veriyor. Normalde temmuzda başlayacaktı. Fifa kupası zırvasına 15 günlük ülkeler açtı
Şimdi baktım 10 haziranda kapanacakmış 18 temmuzda tekrar açılacakmış. 10 hazirana kadar almak için bastırıyorlar alamazlarsa 18 temmuza kadar çözmek lazım yoksa sarpa saracak iyice

Araştırmak lazım ama dediğin gibi olduğunu sanmıyorum. Yeni formatta eskisine göre daha çok kazanılacak tarzında haberler okumuştum hafızam yanıltmıyorsa. Haluk yürekli de sürekli 45-50 milyon gelecek dediğine göre yöneticiler buna öyle demiştir büyük ihtimalle
Haluk kim yav ben Uefanın kendi duyurusundaki dağılımı söylüyorum her sene takip ettiğim şey, Haluk otursa toplayıp hesaplayamaz o bedelleri.

26) Stuttgart – £36.25m (finished 26th, eliminated in the league phase)

27) RB Salzburg – £35.82m (finished 34th, eliminated in the league phase)

28) Shakhtar Donetsk – £34.81m (finished 27th, eliminated in the league phase)

29) Dinamo Zagreb – £33.46m (finished 25th, eliminated in the league phase)

Al bu seneki dağılım, şu takımların hepsinin gerisindeyiz Avrupa sıralamasında, hepsinden en az 3-4 daha az alacaktık bu sene katılsak.

50 bandında kazanan takımlar da şunlar

19) Milan – £51.76m (eliminated in the knockout phase play-offs v Feyenoord)

20) Club Brugge – £51.34m (eliminated in the last 16 v Aston Villa)

21) Monaco – £50.41m (eliminated in the knockout phase play-offs v Benfica)

22) RB Leipzig – £49.57m (finished 32nd, eliminated in the league phase)

İtalya Almanya Fransa’nın yayın geliri payı çok yüksek. Belçika da bizden iyi. Brugge Avrupa sıralamasında 24. ondan katsayı payı kazandı bayağı.

Biz 58. yiz.

Beyler gelin Osimhen sevdasından vazgeçin valla akıl işi değil :D Biz transfer sezonu boyunca 75 milyon harcar mıyız şüpheli toplam maaşa 20 milyon anca veririz heralde gelenlerde neye istinaden tek adama bayılıcaz bu paraları
Ya zaten ilk basta dedik 1 sene tadini cikaralim diye
Imkansiz gelmesi

Menajeri mal mupzetel falan değilse 3ten asagi imzalamaz.

Transferde eli güçlü olan biziz. Tesislerini yenilemiş, maddi-manevi üst seviyede, saygınlığı yüksek ve şampiyonlar liginde oynayacak bir klübüz. Göztepenin oyuncusu gelmek için absürd paralar isteyecekse yallah köyüne diyip önümüze bakmalıyız

Artık bu sene işi sıkı tutmalıyız. Geçtiğimiz 2 dönemki transfer hataları tekrarlanmamalı. Bu hatalar yüzünden hem Avrupadan olduk hem mali anlamda zararımız oldu. İbrahim Hatipoğlu gibi herifleri uzak tutmak lazım

31) Crvena vzezda – £26.97m (finished 29th, eliminated in the league phase)

Bizim muadilimiz bunlar ki bunlar bile bizden üstün katsayı sıralamasında.

Bu sene girsek 30u bile zor geçermişiz 3 galibiyet falan almadan.

50 kazanacaktı falan diyen herkes son 16ya kalacağımız üzerinden yapıyor o hesaplamayı ya da mabaddan uyduruyorlar her zamanki gibi.

12+2 kuralında +2 genç oyuncu kısmını akıllı kullanmalıyız. Eğer ki Osimhen kalmazsa +2ye o tarz Hızlı bir tane forvet alınabilir Fransa gibi liglerden. Bir tanede o tarz kanat oyuncusu ihtiyacımız var ileri hatta topu taşıyan defans arkasına Hızlı koşacak oyuncu eksiğimiz var

Çok çıkmaz dönemdeyiz aslında osimhen kalacak mı barış kalacak mı yunus kalacak mı bi ton denklem var. Kadro planlaması yapabildiklerini hiç zannetmiyorum

Osimhen'in en iyi alternatifi Jonathan David olur bence Osi'ye göre artıları ve eksileri olan bir oyuncu ama eksileri arasında çok uçurum yok.
Hazır büyük takımlar ile adı geçmiyor iken Fener falan sulanmadan bir yoklasak fena olmaz. Osimhen maliyetinin 1/4'üne gelir.
Büyük ligdeki takımlara gitmek için hedefi olacağı için makul bir serbest kalma bedeli ile ikna edilebilir gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt