Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk kim yav ben Uefanın kendi duyurusundaki dağılımı söylüyorum her sene takip ettiğim şey, Haluk otursa toplayıp hesaplayamaz o bedelleri.

26) Stuttgart – £36.25m (finished 26th, eliminated in the league phase)

27) RB Salzburg – £35.82m (finished 34th, eliminated in the league phase)

28) Shakhtar Donetsk – £34.81m (finished 27th, eliminated in the league phase)

29) Dinamo Zagreb – £33.46m (finished 25th, eliminated in the league phase)

Al bu seneki dağılım, şu takımların hepsinin gerisindeyiz Avrupa sıralamasında, hepsinden en az 3-4 daha az alacaktık bu sene katılsak.

50 bandında kazanan takımlar da şunlar

19) Milan – £51.76m (eliminated in the knockout phase play-offs v Feyenoord)

20) Club Brugge – £51.34m (eliminated in the last 16 v Aston Villa)

21) Monaco – £50.41m (eliminated in the knockout phase play-offs v Benfica)

22) RB Leipzig – £49.57m (finished 32nd, eliminated in the league phase)

İtalya Almanya Fransa’nın yayın geliri payı çok yüksek. Belçika da bizden iyi. Brugge Avrupa sıralamasında 24. ondan katsayı payı kazandı bayağı.

Biz 58. yiz.
Az önce baktım bu tabloya ben de. İlk 24 yapamazsak shakhtar kadar falan kazanırız herhalde, onlar 39 milyon euro civarı kazanmışlar.

Mevcut stoperlerimiz Davinson Apo birazda Kaan. Buraya 2 ekleme olması lazım 1 yerli 1 yabancı. Ben Apo’nun yedek kalacağını zannetmiyorum hele ki yıllık ücreti o kadar yükselmişken. Oraya onu yedeklemek için kesin Ahmetcan Kaplan,Cenk Özkaçar tarzı stoper bakarlar.

Özlemediniz mi?

1749115297923.webp

Mevcut stoperlerimiz Davinson Apo birazda Kaan. Buraya 2 ekleme olması lazım 1 yerli 1 yabancı. Ben Apo’nun yedek kalacağını zannetmiyorum hele ki yıllık ücreti o kadar yükselmişken. Oraya onu yedeklemek için kesin Ahmetcan Kaplan,Cenk Özkaçar tarzı stoper bakarlar.

Yabancı iyi bir sol stoper almazsak tüm sezonu heba etme ihtimalimiz olur, Apo futbolu bırakalı çok oluyor maalesef ki sol stoper haberleri çok çıkıyor yani ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

Oguz teknik kapasite ve oyun vizyonu olarak baristan cok cok daha iyi

Bu kadar futbol fakiri olmayin baris fb ya da bjk de falan oynasa neler soylenirdi.

Fizik gucune dayali sumo gurescisi gibi surekli birileriyle guresen ve topu habire eline ayagina dolastiran pas oyunu zayif bir oyuncuya bu kadar temah edilmez.Iste bu futbol fakirligidir.Galatasaray nice kanat oyuculari gordu.Bakiniz yunus akgunun klasina, tekniğine kimse laf etmiyor oguzla da kiyaslamiyor.Cunku yunus her iksini de cebinden cikarir.
Barış oğuzu maymun eder ciddiyim bu arada Oğuz kötü topçu değil ama barışın 3 te 1 ide değil

Fikrim yok hatta Osimhen için 60-70 verecek özel bir sponsor bulunacağı fikri de bana gerçekçi gelmiyor.
Osimhen için en makulu kulüpten bonservisine maksimum 30-40 arası bir para çıkması. Eğer Napoli 3 yıl için 20-22 arası taksitle ikna edilebilirse şartlar oluşabilir.

Osimhenin belirtilen maliyetlerinin tamamını kulübün karşılayacağı bir senaryo yok zaten ama Rezan Epözdemir tek başına 2.5 milyon euro vereceğini söyledi. Çok rahat 5-7 böyle iş adamı bulunur diye düşünüyorum. Yıllık ücretini de Icardi'de olduğu gibi 10'u biz kalanı sponsor vermeli.

Anca bu şartlarda olur görünüyor. 15+6 yıllık, 75 bonservisin olacak yanı yok.

Osimhen'in en iyi alternatifi Jonathan David olur bence Osi'ye göre artıları ve eksileri olan bir oyuncu ama eksileri arasında çok uçurum yok.
Hazır büyük takımlar ile adı geçmiyor iken Fener falan sulanmadan bir yoklasak fena olmaz. Osimhen maliyetinin 1/4'üne gelir.
Büyük ligdeki takımlara gitmek için hedefi olacağı için makul bir serbest kalma bedeli ile ikna edilebilir gibi duruyor.
jonathan davidte napoli ve juve baya ilerledi, ingiltereden de arsenalin falan yokladığı söyleniyor. o iş imkansız

Az önce baktım bu tabloya ben de. İlk 24 yapamazsak shakhtar kadar falan kazanırız herhalde, onlar 39 milyon euro civarı kazanmışlar.
Adnan bu işin herhaldesi yok. Basit matematik.

Onlar 41. sırada yani senden öndeler katsayı sıralamasında.

5 m euro da başarı primi almışlar.

Sen de 2 galibiyet 1 beraberlik alsan 5 daha az kazanacaktın yani onlardan. Sonuç olarak gelirin arttığı falan yok.

İlk 20-30a girersin Uefa sıralamasında üstüne 3-4 maç da kazanırsan üst tura da çıkar 50leri görürsün.

Cuesta ve Jelert bence %95 falan kiralık gider. Bonservisle gitme ihtimalleri düşük
Cuesta kendi röportajında söyledi, benimle ilgilenen kimse yoktu. Son günlerde çok ciddi bir talep geldi diye. Kimsenin istemediği adama 8 milyon veren arkadaş hala transferde karar veriyorsa işimiz var.

Jelert konusunda daha pozitifim, belli bir potansiyeli var. Nelsson gibi maç sayısı yaşına göre çok iyi, illa ki talip çıkar.

Her sene kadro yapardım kafamda bu sene herşey o kadar belirsiz ki istek gelmiyor

Sağ beke Boey veya o tarzda Mukiele gibi defansif yönü güçlü birini alsınlar Lemina faktörüyle birlikte en azından geride sorun yaşama ihtimalimiz düşük kalsın

Birde +2 yabancı genç oyuncu kısmını iyi okusunlar mevkisel bazda 3.forvet veya kanat veya orta saha merkez Diarra,Sissoko sülaleleri gibi merkez alınabilir çeşitlendirme açısından

temmuz ayındaki kongrede kulüpler lazyo ile birleşip hacıosmanı mutlaka göndermek gerek

Yabancı iyi bir sol stoper almazsak tüm sezonu heba etme ihtimalimiz olur, Apo futbolu bırakalı çok oluyor maalesef ki sol stoper haberleri çok çıkıyor yani ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
Sözleşmesi uzadı kaptanlık veriliyor yıllık ücreti yükseldi ben özellikle bu kadar para harcayacağımız dönemde ismi çıkan Laporte gibi yüksek maliyete asla girmeyiz bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt