- 16 Haziran 2010
- 208.895
- 162.526
- 6.838
Nico 58 milyona alinabiliyor.hocam o 2 ismi de alamazlar zor diyorum, iki kulüp de 100+ teklife bırakır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nico 58 milyona alinabiliyor.hocam o 2 ismi de alamazlar zor diyorum, iki kulüp de 100+ teklife bırakır
maddesi olduğunu bilmiyordumNico 58 milyona alinabiliyor.
Nico’nun 58’e release clause var ama aradaki menajerler çok komisyon istiyormuş. Leao’da Napoli - Osimhen kıvamında. Ne kadar düşerler bilmiyorum da ipleri atmışlarhocam o 2 ismi de alamazlar zor diyorum, iki kulüp de 100+ teklife bırakır
Yav ikisi de aynı yaşta birinin geçen seneki performansıyla premier lig konuşuldu.rüyasında kötü anıları olabilir arkadaşın
Dzeko olduğu iddia ediliyor haber doğru yanlış bilemem.
osimhene göre leaonun arap yapma olasılığı daha fazla benceNico’nun 58’e release clause var ama aradaki menajerler çok komisyon istiyormuş. Leao’da Napoli - Osimhen kıvamında. Ne kadar düşerler bilmiyorum da ipleri atmışlar
muani %90 juve yapacakfb skriniar,goncalo ramos ve kolo muaniyi istiyomus psgden.muani için temas kurmuslar
7 senedir ne para harcadı be adam. Azalmıyor da bunun para herhaldeAcun'un salladığı kadın gazeteci Fb aylardır maaş ödemiyor diyor Koç'la bile böyleyse gittiğinde enkazı görmek bizleri mutlu edecektir.
Acun'un salladığı kadın gazeteci Fb aylardır maaş ödemiyor diyor Koç'la bile böyleyse gittiğinde enkazı görmek bizleri mutlu edecektir.
Eskisi kadar para vermiyor o sebeple nakit akışında sıkıntı var deniyor.7 senedir ne para harcadı be adam. Azalmıyor da bunun para herhalde
Onun çok daha üst seviyesini denedik. Wilfred Zaha.Maximin bize onerilmis hadi ins olursa guzel olur
Skriniar'ın 6 aylık maaşına 11 diyen var normal değil zaten.Şubat'tan beri ödeyemiyorlarmış hem nasıl ödeyecekler ki aylık 10-12 milyon ödemeleri var. Hala daha yıldız peşindeler. Akılları tatile çıktı tamamen gerçekten koptular hakikatten batan ilk spor kulübü olabilirler. Şampiyon olsalar ne olacak misal en baba 30-35 milyon gelse sivrisinek vızıltısı kalır.