Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arsenal 40 milyon euroya alacakmış.

Bu Yunanlar nasıl parladı ya bir anda böyle.

Bayern'de ilgilenirken ben bu sene ayrilmayi düsünmüyorum gibi birsey demis diyordu BILD. Belki alip 1 sene orda birakirlar.

Bu adam istenmez mi bakmayin fb de yapamadigina adam gibi fakimda döktürür.

Jadon Sancho son 2 gündür dış basında çok yazılıyor. 1 yıl sözleşmesi kalmış maaşı ise net 8,5 gözüküyor ve MANU CL kalamadığı için 6,5'a düşmüş. Bonservisi çok sorun olmaz gibi ama maaşını karşılamamız biraz zor olur.
4-5'e tamam diyecek gibi durmuyor zira çok genç ama her halukarda Sane'den daha mantıklı.

Premier ligten düşen 3 takım. Southampton,İpswich ve Leicester. Ne oyuncular vardır şimdi, fırsat transferleri olur.

evet bu sene mertensin suyunu sıktı ilk devre okan hoca bolu deplasmanına götürdü ve adam bitti

geçen sene keremi on numarada oynattı mertensi az oynattı ilk devre ikinci devre adam asist kıralı oldu.

aynı saçmalığı fb yaptı geçen sene ve bu sene tadic ve dzeko üzerinden o nedenle kaybettiler.

o gösterdiği pozisyonlar city'nin sistem dışına çıkıp önde pres yapmayı denediği pozisyonlar. ilkay hepsinde batırmış. önü boşken driplingle gidemediği pozisyonlar falan var. tam mertensin durumu adam şuan yani bitik. öyle bir topçuya ihtiyacımız yok.

İlkay bizde anca yedek olur. ikinci devreler oyuna girer pas yapar al ver yapar oyunu soğutur. ana planımıza kesinlikle uyan bir topçu değil. ha berkan ve kerem demirbaydan ve mertens den daha iyi oynar ama ben kesinlikle sağlam bir orta saha aldık gözüyle bakmam adama
Sana tavsiyem İlkay'ın son 4 lig maçını tam özet olarak bir daha izle, sonra bir daha konuşalım istersen. Oynanan maçlarda yapamadığı anlardan seçilmiş 4 posizyon üzerinden bir futbolcunun fizik gücünün bittiği veya bitmediği ispat edilmez. Bu mantıkla sana Barış'ın, Yunus'un hatta Torreira'nın bile ön alan baskısında bazı anlarda sana göre sıçtığı bir çok posizyon gösteririm. Böyle foto görüntüsüyle neye göre karar veriyosun? Adamın maçlarını izleyip kendin görebilirsin mesela, bunun için Sinan Yılmaz'ın gösterdiği anlık posizyon fotolarınına neden ihtiyaç duyuyorsun?

Son düzenleme:
haber globaldeki sultan arınır gibi iri gözleri olan kadınlara dayanamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt