Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne Oguz aydin mis arkadas hic bir buyuk macta ortada görünmedi
Bodrum Hatay Kasimpasaya oynadi

Tam tersi elimizdeki yunus ve Baris buyuk maclarda muazzam oynadi
Oguz aydin iyi bir yedek olurdu kadrods fazlasi asla degil
O bonservis bedeline gerek yoktu
Tek yapilan hata ahmet kutucuyu almaktı
bi de üstüne maximin istiyor :D adam 2-3 postuyla gram futboldan anlamadığını sergilemiş, yorum yapılmaya değmez

bi de üstüne maximin istiyor :D adam 2-3 postuyla gram futboldan anlamadığını sergilemiş, yorum yapılmaya değmez
Baris Alperi en cok ben elestirdim ama okadar ds degil itle kopekle mukayese etmem adam kanattan cok forvet oynadi bugun mou ya sor
Bizden uc oyuncu ver osimhen sanchez ve barisi alır bu kadar net

Ben dedim agabey nobet iki hafta daha kapali kalacakti. Ustune ustluk zeytinli de affedilmis galiba!!

Nöbetsiz olmaz heis sonra Serg foruma girmiyor

Zeytin de akıllanmış gibi ayrıca bi daha nöbeti kapattırırsa küfür yiyeceğini anladı sanırım

Bu adam istenmez mi bakmayin fb de yapamadigina adam gibi fakimda döktürür.

Bu arkadaş oynadığı hiçbir takımda doğru düzgün üretememiş bir arkadaş. Zamanında yıllar önce bizimle adı anıldığından beri (Monaco - Nice geçişi öncesi) takip ediyorum, sonrası zaten EPL yaptı ama orada da hiç değişmedi. Potansiyelinin üzerine gram koyamadan dribbling yeteneğiyle, estetik oyunuyla oralarda tutunmaya çalıştı. Dribblingi top class ama topu sonuca ulaştırmada, karar vermede çok kötü bir futbolcu. 2023 sezonunda olacak gibi olup biraz kıpırdandı, o kıpırdanışla da Arabistan yolunu tuttu zaten. Bu nedenle de görebileceği top seviyeyi görmüş oldu.

Bu tarz futbolcular hoşunuza gidiyorsa Sofiane Boufal var, çerezini alıp topun ayağına gelmesini bekle. Kendinden geçirir adamı, çok güzel top sürer ama işte o kadar.

Osimhen konusuna hep karsiydim simdi insanlar benim fikrime gelmis
Gereksiz 26 yasindaki adama 75 milyon +20 milyon maas bu bizi asar premier lig maasini odeyemiyor biz kimizde adami almaya ugrasiyoruz

Salin adami gitsin bakalim kim alacak belkide agustos sonu bir yerr gitmeyio tekrar kiralik gelir
O paraya Leroy Sane Bernardo Silva Pavlovic iyi bir kaleci alip arkamiza yaslanalim
Zaten Sane Bernardo varsa elinde forvete Nesry koysan 30 tane atar TR ligi icin gereksiz yatirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt