Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denildiği gibi 20 veriyorsak 50 den aşagı oraya gitmem yav Avrupanın göbeğinde 20 > Çölde 30
kanka ne 20si ya, gtte don yok kime 20 verelim, bunun vergisi falan hiç akıl alıyor mu. 20 verdin diyelim takım çok büyük etkilenir, maaş skalası tamir edilemez şekilde bozulur. sancheze 5 m yeni sözleşme deniyor. saçma sapan şeyler oluyor kulküpte

Baris alper ve sara ilk 11 oyuncumuz olmamalilar ikisininde satilmasi lazim

Gecen sezon oguz aydini kacirarak buyuk hata ettik. Solda eren sagda oguz ile uzun yillar goturecek saglam bir yerli ikili yakalamis olacaktik.Bu okan bende kanat cok diyip aldirmadi.Sonra gitti kutucuya 6.5 milyon verdirtti.Sallaiye keza bir suru para harcatti son dakika da.

Okan plansiz gunubirlik kendince uydurup gecen bir adam.Güvenipte bilinmedik oyuncular alma hatasina dusmeyiz demek isterdim ama kesin yine kendince sapkadan tavsan cikarma hevesiyle oyuncular aldirtacak

Hatta leminayi kesmek icin yerine adam bile bakiyordur sirf taraftar istedi gibi bir algi olustu diye

Leminaya hala sicak batigini dusunmuyorum.Cuestaya bile daha cok deger veriyordur leminadan.
Barış Alper ilk 11 oyuncumuz olmamalı ana Oğuz ilk 11 oyuncumuz olmalı öyle mi? Bu halde de Okan a bk atıyoruz bir de :) tamamdır sensin…

maximini topçu sanan toptan anlamıyordur
Topçu değil demiyelim ama bizim oyun anlayışına uygun bir oyuncu kesinlikle değil. Birçok ligde şampiyonluğa oynayan, büyük takımların özellikle hangi yaşda olursa olsun ilk 11 oyuncusu yapmazlar. Allan Saint-Maximin liglerde baş altı takımların kadrolarında görmek isteyeceği bir oyuncu tipi daha çok.

kanka ne 20si ya, gtte don yok kime 20 verelim, bunun vergisi falan hiç akıl alıyor mu. 20 verdin diyelim takım çok büyük etkilenir, maaş skalası tamir edilemez şekilde bozulur. sancheze 5 m yeni sözleşme deniyor. saçma sapan şeyler oluyor kulküpte
Sanchez e 5 işini gördüm de o kolpa bence. 20 işi ise 15 veriyorduk bonuslarla 20 yi zorladık diye yorumladım morata zaten gidecek deniyor osimhen olursa onun 6 sını buraya kaydırdık herhalde.

florya iptal oldu diye parasızlıktan yangından mal kaçırır gibi bedelli kararı alan kulüp için osimhene 75 sıkma işi konuşuyoruz mantık alıyor mu hiç

Müthiş paralar bizim buralarda sürekli olmamız lazım o yüzden bize Osimhen'de olduğu gibi game changer transferler lazım ki seviyeyi yükseltelim.

Sancho gerçek bir game changer bu arada.

Aslında tam ihtiyacımız olan oyuncu ve Okan'ın sisteme cuk diye oturur. Oyun aklını da bir tik yukari çeker.

Ne kadar imkan varsa zorlamak lazım diye düşünüyorum.

Osimhen açıklanacak rakam maksimum 15 olur… belki o bile olmaz. Gerisi sponsor…
hocam konuşulan sponsor işleri büyük kolpa bence

75 bonservisin kaçını karşılayacak bu sponsor

hiçbir sponsor gidip 30-40 m vermez

sponsor işinde alacağımız max 15-20 m euro para olur

maaş içinse 5ten fazla bişey vermezler

bütün şirketler zor durumda, kimse gelip de senin kara kaşına kara gözüne 50-60 m eurolar vermez

İşin maddi boyutu yüksek ama iyi takım kurup başarılar kazanmaya devam etmeliyiz bu bizim için seçenek değil zorunluluk oldu.

Her sene CL'e girip son 16 için play off oynasak ciddi maddi gelir kazanıyoruz üstüne kadrodaki A+ yıldızlar sayesinde koca bir nesil Galatasaraylı olmaya devam ediyor ki asıl güç tıpkı 90'lardan bu yana başlayan etkiyle geldiği gibi gelecekte buradan gelecek.

Günün sonunda Avrupa'da iyi bir kadroyla harmanlanmış potansiyel oyuncularımızla karma yapıp oynatırsak hem başarılar kazanırız hem de potansiyel oyuncularımız değerine değer katar.

Barış - Yunus gibi adamları Diagne ile oynatmakla Osimhen ile oynatmak arasında uçurum kadar fark var.

Açıkçası trabzondan beklentim daha buyuk fbye gore,kaos falan zor işleri fbnin.

Fbde kalanlar:

ostorvalde,fred,amrabat,talisca, nesry,mimovic,syzmanski,skriniar, livakovic gibi 😏

Osimhen kendi maaşını kendi çıkarır alma ihtimalin varsa alırsın gözünüze çok gibi geliyor ama bu takımda iş yapacak forvet kim gelirse gelsin en az 10-15 milyon alır Avrupa piyasası çok değişti kimse kaliteli forvetini 40-50 den aşağı salmaz daha önce yaptığımız gibi düşüş denk getirmemiz gerekir ya tutarsa işleriyle uğraşırız osimhen bu paraya alınmaz diyenler lütfen yerine öneride bulunsun 6-7 milyona oynatıp bonservisinize maks 15 milyona alacağımız forvet varmı senede 25 gol atacak

Eyup küme düşer muhtemelen fbye 6 puan garanti oldu yine

Şl de bir maç kazanmak 2.8m Euro.

Osimhen için 2-3 demeden almak lazım.

Bunun yanında onu besleyecek iyi bir 10 numara ve kana oyuncusu da şart...

Bu adama doğru pas ve ortalar yapıldığında neler yaptığını gördük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt