- 26 Ocak 2021
- 41.853
- 41.187
- 3.078
Denildiği gibi 20 veriyorsak 50 den aşagı oraya gitmem yav Avrupanın göbeğinde 20 > Çölde 3030 m olum deli misin, afrikalı bu adam ne kadar şöyle böyle duygusal dense de günün sonunda money talks
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denildiği gibi 20 veriyorsak 50 den aşagı oraya gitmem yav Avrupanın göbeğinde 20 > Çölde 3030 m olum deli misin, afrikalı bu adam ne kadar şöyle böyle duygusal dense de günün sonunda money talks
kanka ne 20si ya, gtte don yok kime 20 verelim, bunun vergisi falan hiç akıl alıyor mu. 20 verdin diyelim takım çok büyük etkilenir, maaş skalası tamir edilemez şekilde bozulur. sancheze 5 m yeni sözleşme deniyor. saçma sapan şeyler oluyor kulküpteDenildiği gibi 20 veriyorsak 50 den aşagı oraya gitmem yav Avrupanın göbeğinde 20 > Çölde 30
Barış Alper ilk 11 oyuncumuz olmamalı ana Oğuz ilk 11 oyuncumuz olmalı öyle mi? Bu halde de Okan a bk atıyoruz bir deBaris alper ve sara ilk 11 oyuncumuz olmamalilar ikisininde satilmasi lazim
Gecen sezon oguz aydini kacirarak buyuk hata ettik. Solda eren sagda oguz ile uzun yillar goturecek saglam bir yerli ikili yakalamis olacaktik.Bu okan bende kanat cok diyip aldirmadi.Sonra gitti kutucuya 6.5 milyon verdirtti.Sallaiye keza bir suru para harcatti son dakika da.
Okan plansiz gunubirlik kendince uydurup gecen bir adam.Güvenipte bilinmedik oyuncular alma hatasina dusmeyiz demek isterdim ama kesin yine kendince sapkadan tavsan cikarma hevesiyle oyuncular aldirtacak
Hatta leminayi kesmek icin yerine adam bile bakiyordur sirf taraftar istedi gibi bir algi olustu diye
Leminaya hala sicak batigini dusunmuyorum.Cuestaya bile daha cok deger veriyordur leminadan.
Topçu değil demiyelim ama bizim oyun anlayışına uygun bir oyuncu kesinlikle değil. Birçok ligde şampiyonluğa oynayan, büyük takımların özellikle hangi yaşda olursa olsun ilk 11 oyuncusu yapmazlar. Allan Saint-Maximin liglerde baş altı takımların kadrolarında görmek isteyeceği bir oyuncu tipi daha çok.maximini topçu sanan toptan anlamıyordur
Sanchez e 5 işini gördüm de o kolpa bence. 20 işi ise 15 veriyorduk bonuslarla 20 yi zorladık diye yorumladım morata zaten gidecek deniyor osimhen olursa onun 6 sını buraya kaydırdık herhalde.kanka ne 20si ya, gtte don yok kime 20 verelim, bunun vergisi falan hiç akıl alıyor mu. 20 verdin diyelim takım çok büyük etkilenir, maaş skalası tamir edilemez şekilde bozulur. sancheze 5 m yeni sözleşme deniyor. saçma sapan şeyler oluyor kulküpte
20 osimhen 10 icardi mantıklı mı senceSanchez e 5 işini gördüm de o kolpa bence. 20 işi ise 15 veriyorduk bonuslarla 20 yi zorladık diye yorumladım morata zaten gidecek deniyor osimhen olursa onun 6 sını buraya kaydırdık herhalde.
Osimhen açıklanacak rakam maksimum 15 olur… belki o bile olmaz. Gerisi sponsor…20 osimhen 10 icardi mantıklı mı sence
Değil ama salla iye 2.5 , cuestaya 1.5 da mantıkli değil ki kulüpte maas için mantığü birakalı cok oldu knk 20 dogruysada saşırmam açikcası.20 osimhen 10 icardi mantıklı mı sence
Müthiş paralar bizim buralarda sürekli olmamız lazım o yüzden bize Osimhen'de olduğu gibi game changer transferler lazım ki seviyeyi yükseltelim.
hocam konuşulan sponsor işleri büyük kolpa benceOsimhen açıklanacak rakam maksimum 15 olur… belki o bile olmaz. Gerisi sponsor…
30m cuesta,jelert,frank,a verip çöpe atacağıma 60m osi ye veririmflorya iptal oldu diye parasızlıktan yangından mal kaçırır gibi bedelli kararı alan kulüp için osimhene 75 sıkma işi konuşuyoruz mantık alıyor mu hiç