Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca ve Kavukçu gerçekten İtalya'ya gitmişse bunu gizli tutamıyorlar mı ?
Bir kere de saman altından su yürütün arkadaş ya

Sanchez-Pavlovic/Laporte-Apo-Ozan Kabak
Gibi bir stoper rotasyonu lazım CL için

Kampa oyuncu kolpalari da başladı valla büyük rezillikler geliyor bu haberleri pompalatmaya başladıklarına göre.Bunlar as takımda oynayacak 1 tane adam yetistirsinler kampa ben de bir daha yönetim elestirmeyecegim

Serhan Türk: “Okan Buruk ve Abdullah Kavukçu, öğlen saatlerinde Milano’ya geldiler. Transfer görüşmeleri de burada yapılacak. Napoli kulübü yetkilileriyle de Osimhen konusunda görüşmeler yapılacak.

Uçağın rotası açık her an her gelişme olabilir. Ana gündem kampa en az 1 oyuncu yetiştirmek.”

Teklifi artırmamışlar sanırım. 2 güne belli olur durum ama sanki kalacak. Araplar bugün sağlık kontrolünden geçecek kolpası atmış sabah.

Napoli'yle görüşüyorsak Osi'den okeyi aldık o vakit. 66 çok onu da indirsinler.

Artik gizli sakli diye birsey kalmadi
Tarifeli ucakla biryere gidiyorsan
Aninda haber olur ozel ucakla gidersen saklayabilirsin her transfer gorusmesinede ozel ucak kaldiracak halimiz yok

Hadi onu geçtim Gittin italyaya gorusmelere basladin menajerler bunu aninda el altindan servis ederler cunku menajerin isine geliyor hatta transferde rakibin kimse onada oyuncuyu teklif ederler
Eger oyuncu cok revacta degilse belki gizli kalir ama
Osimhen sane bernardo pavlovic gibi adamlarla yapacagin gorusme asla gizli kalmaz unutun su gizlilik isini yil olmus 2025 herkesin elinde telefon var

Bitti bu is

Galatasaray, Victor Osimhen'e yaptığı teklifi 15+6 milyon euro'ya çıkardı. (A Spor) • 6 milyon euro'su sponsorlardan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt