Mehmet Özen
Parçalı Üye
- 28 Eylül 2018
- 3.582
- 2.155
- 1.253
Okan Buruk ve Abdullah Kavukçu iyi anlaşıyorlar tatile felan beraber gidiyorlar bence ilk amaç tatil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Real ne alaka mbappe var vini var nerede oynatacaklar
Baskın yayınları severiz yav baskın yayın varsa belli ki net gelişme var demektir knk. Ama yakin zamanda öyle bir sey beklemiyorumAn itibariyle sıkma işleri başladı
Sırada lavuğun baskın yayınları var
Artik gizli sakli diye birsey kalmadi
Tarifeli ucakla biryere gidiyorsan
Aninda haber olur ozel ucakla gidersen saklayabilirsin her transfer gorusmesinede ozel ucak kaldiracak halimiz yok
Hadi onu geçtim Gittin italyaya gorusmelere basladin menajerler bunu aninda el altindan servis ederler cunku menajerin isine geliyor hatta transferde rakibin kimse onada oyuncuyu teklif ederler
Eger oyuncu cok revacta degilse belki gizli kalir ama
Osimhen sane bernardo pavlovic gibi adamlarla yapacagin gorusme asla gizli kalmaz unutun su gizlilik isini yil olmus 2025 herkesin elinde telefon var
Nasilsin KAnks yaV10 Numara'ya Fabio Vieira'yı satın alma opsiyonuyla kiralayıp deneyelim bence..
Kavukçu hocanın gençlik arkadaşıymış geçen öğrendim şaşırdım
Okan hocam ibotipin fişini çekecek bu sene inş
Hayri bey ben durunca dunya durup gizlilik saglanacak mi ?Evren bey biraz dur yahu
Sonunda kabul edip gidecek gecen senede kabul etmişti bu senede edecek son saniyeye kadar bekleyip en yuksek teklifi gormek isteyecektir bir iki gune biter bu transferBu arada dün Osi ilk kez Araplarla kendi görüntülü görüşmüş. Ondan kabul edeceğini düşünüyorlar. Inzaghi ve PIF(Arap fonu) yöneticileriyle görüşmüşler. Orada teklif artmadıysa daha artmaz muhtemelen. Inzaghi’nin maaşı için onayı da zor almışlar. Bruno’ya verilen de hemen hemen 30’muş. İngilterede çıkanlar oradaki brüt maaş hesabından telaffuz ediliyormuş kıyaslama açısından. Bu arada sözleşmede 30’un üstüne bonuslar ve ev +araba falan varmış. Sözleşmelerde fix oluyor da bunlarda ayrıntı
Emeğine saygılar üstadBu arada dün Osi ilk kez Araplarla kendi görüntülü görüşmüş. Ondan kabul edeceğini düşünüyorlar. Inzaghi ve PIF(Arap fonu) yöneticileriyle görüşmüşler. Orada teklif artmadıysa daha artmaz muhtemelen. Inzaghi’nin maaşı için onayı da zor almışlar. Bruno’ya verilen de hemen hemen 30’muş. İngilterede çıkanlar oradaki brüt maaş hesabından telaffuz ediliyormuş kıyaslama açısından. Bu arada sözleşmede 30’un üstüne bonuslar ve ev +araba falan varmış. Sözleşmelerde fix oluyor da bunlarda ayrıntı
Çünkü bizim gibi taraftarlar dışında kimsenin umurunda olan konular değil bunlar. İşlerine gelince marka değeri diye zırlarlar ama 1000 yıllık fontu zorunlu kılarlar.Ya o değil de, iç çamaşırı değişir gibi kural kaide değişen TFF’nin, forma numara fontu ve sırt bölümünün tek parça olması gibi boktan kurallarda hiç değişiklik yapmaması ilginç değil mi?