- 3 Haziran 2015
- 57.962
- 67.231
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mbappe dışında hiçbiri 20 üstü almıyor net. Varane’ı kimle karıştırdın bilmiyorum da.Mbappe Kane Varane Bellingham bunlar ortalama 20-25m Euro kazanıyor.
Bellingham - 10Mbappe Kane Varane Bellingham bunlar ortalama 20-25m Euro kazanıyor.
Bencede her osşmhen haberinde Memati baş gibi yeter ulan diye gezer oldumBizde kalacaksa artık bir şekilde karar verirse iyi olur
Mbappe, Kane, Varane, Bellingham, Salah, Casemiro bunlar ortalama 20-25m Euro kazanıyor.
Not: vergi öncesi mi sonrası mı bilmiyorum.
Transfermarkt'a göre aylık maaş tablosu böyle.Mbappe dışında hiçbiri 20 üstü almıyor net. Varane’ı kimle karıştırdın bilmiyorum da.
Haaland var bir.
Hatta Mbappe de net maaşla değil imza parasıya geçiyor.
Abi bu mizacını sana benzettigim hakkı devrim çok şeker bi amca,akraban olmadığına emin misinMbappe dışında hiçbiri 20 üstü almıyor net. Varane’ı kimle karıştırdın bilmiyorum da.
Haaland var bir.
Hatta Mbappe de net maaşla değil imza parasıya geçiyor.
Evet Avrupa'da yüksek diye biliyorum vergiler. Muhtemelen net geçen 10m Euro civarında oluyordur.Mpabbe disinda hicbiri 20 milyon net degildir, cunku yuzde 40-45 vergi veriyorlar, turkiyede onu da kulup veriyor, osimhen o paraya gelirse mbappeden sonra avrupanin en cok para kazanan topcusu olacak
Sen takımda olsan osimhenin maaşini görüp huzursuzluk cikartirmisinOsimhen'e fazla maaş verilmesi taraftarı değilim.Takımdaki maaş dengesi sıkıntılı olabilir..