Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen arabistandan 30'u 2 sene sonra da alabilirsin 15 e kal burada

Osimhen'e gelirsek, senelik 15 milyon euro kemiksiz super para. Turkiye'den ya da Ispanya'dan kazanmasi fark etmez, sonucta Avrupa'da olan herhangi bir takim icin muazzam maas olur bu.

Bu parayi az buluyorsa kendini sevsemde en iyisi Arabistan'a gitmek olacaktir.

Teklif ettiğimiz söylenen 15 milyon Euro’lar bizim için çok büyük rakam işin gerçeği bana çok inandırıcı gelmiyor.
Sponsor desteği vs ile kasadan 10m Euro çıkar.

Hedef Avrupa ise bu paralar maalesef gerekiyor.

Omurgayı bozmadan gidersek hayal ettiğimiz Avrupa başarısı gelebilir.

Ben osimhenden soğudum.15 milyon ne çüş vallahi.hayvan gibi sevgi var bi de ayıp ulan

Avrupa için Osimhen’e 20 vermek net 40 vermek demek

Bizim için ise 34 milyon euro demek, bunun 7sini geri alabiliyoruz yani 27 demek.

27 milyon euro maaş verdiğin üstüne 75 bonservis verdiğin adam sana ne kazandırabilir onu düşünmek lazım.

Global bir sponsor gelip de bu transferi yaptın diye formana senede 50 m euro vermeyecek.

Taraftar olarak biraz uçtuk sanki. Ayaklarimiz ne zaman yere basacak merak ediyorum. Sponsor vs.. turkiyede hikaye . Bir futbolcuya(osimhen bile olsa) maaş + bonservis 90 milyon euro konuşuluyor ve hala sane ler bernardo silvalar konusuluyor. :) ağustos ayında sallai ler cuescalar gelince bugünleri gülümsemeyle hatırlayacağız gibi geliyor bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt