Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 e avrupada en çok kazanan 3.oyuncu falan olabilir bu arada bilmiyorum tam maaslarıda.

Sane muani kiralık sancho daha doğru duruyor

Ama osimhenle oynamakta çok farklı işte psikolojik üstünlük var bariz

Sane ve sancho daha da mümkün böyle olunca

Bi bakıyorlar osimhen icardi morata var kadroda

Muanide 15 ister maaş olarak artı Türkiye’ye gelmek isteyecek mi oda var bonserviside en as 40 olur

Bizim verdigimiz para’yi avrupa da veren olmaz

Bizde ayrica bu paralari ödeyebilirmiyiz ondan da emin degilim

Osimhen arabistan’a giderse normal karsilarim teklif ettikleri maasi reddetmek kolay degil

Ama mantikli düsünürse ayni teklifi iki yil sonra da alabilir cünkü hem yasi hem de fizigi buna musait

Bu arada Osimhen'in normalde 150 milyon euro bonservis bedeli olması gerekirdi.Milli Takım'ından dolayı ve Napoli ile arası sıkıntılı olduğu için istenilen bonservis bedeli az.Bu Transfer Piyasası'nda Avrupa pasaportu olan ve az da olsa istatistik yapan 1 futbolcunun bonservisi 40 milyon eurodan başlıyo yav :D
Bunu diyorum işte millet bu paralara almayalım muani falan yazıyor komik geliyor sanki muani metin oktayın çocuğu boş kağıda imza atacak

12 milyon +3 milyon ulasilabilir performans bonuslari en son teklif edilen rakam olmalidir
30 gol atarsa 1 milyon CL ilk 16 ya kalirsa 1 milyon TR ligi sampiyonlugu 500 bin euro 30 mac uzeri 11 oynarsan500 bin euro gibi maddeler konulmalidir
Bir kurus fazlasi zarar ziyandir

Osimhen'in sözleşmesi 1 yıl kaldı sadece, bizden yana karar verirse Napoli'yi 60'a 3 yıl taksitle ikna etmek şart.
Vermeyiz derse başkanları Osimhen de 1 yıl kalır kendim giderim kozunu oynar.

Bu arada Osimhen'in normalde 150 milyon euro bonservis bedeli olması gerekirdi.Milli Takım'ından dolayı ve Napoli ile arası sıkıntılı olduğu için istenilen bonservis bedeli az.Bu Transfer Piyasası'nda Avrupa pasaportu olan ve az da olsa istatistik yapan 1 futbolcunun bonservisi 40 milyon eurodan başlıyo yav :D
150 olması gerekirdi ok peki bu neyi değiştirecek? Sen alınca mı 150 edecek?

3 ay sonra değeri 40-50ye düşecek asıl.

osimheni de alırız sevinecek taraftarı da

1f277a5d1cb3e12c8fceb72859f05d11.jpg

Andre Onana İnter'e geri dönmek istiyomuş.Bize de önerebilirler :D

150 olması gerekirdi ok peki bu neyi değiştirecek? Sen alınca mı 150 edecek?

3 ay sonra değeri 40-50ye düşecek asıl.
Aynen düşecekte maaş dengesi sıkıntı olabilir diye ben de bu maaşlara istemiyom reis ama Osimhen için istenilen bonservis bana çok az geliyo.Bu Transfer Piyasası'nda kimler ne kadar bonservisle transfer oldular..

10-15 milyonluk maaşlar Avrupa’dan gelecek yeni yıldızlar için içtihat oluşturabilir. Hoş Icardi ile 10 milyon normalleşti gibi. İsmi çıkan her yıldız isim için 10 ve üzeri maaş yazılıyor.
Bu ne rahatlık ya

Aynen düşecekte maaş dengesi sıkıntı olabilir diye ben de bu maaşlara istemiyom reis ama Osimhen için istenilen bonservis bana çok az geliyo.Bu Transfer Piyasası'nda kimler ne kadar bonservisle transfer oldular..
Olayın iki tarafı vardır her zaman.

Torreira 6 milyon euroya alınabildi yakın zamanda.

Aynı dönem 90 milyon euroya Casemiro, 100 milyon euroya Antony United’a gitti.

Sen ikinci taraftan bakıyorsun ama madalyonun her zaman ilk yönü de var. Inter o ucuz maliyetli ve kelepir kadroyla 3 senede 2 kez ŞL finali oynadı. Bunun 4 katını ödeyen Chelsea 3 yıldır sürünüyor.

Osimhen den ilerde satilinca yüksek bonservis bekleyenler bence yaniliyorlar

Osimhen’in bize verecegi finansal katki sponsorlar ve cl geliri ile olur cünkü ayni performansi devam ettirdigi sürece sampiyonlugun en büyük favorisi olmaya devam edecegiz

Deger olarak Türkiye liginde oynamasi bile degerinin düsmesini saglar bu kesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt