- 26 Ocak 2021
- 41.853
- 41.187
- 3.078
15 e avrupada en çok kazanan 3.oyuncu falan olabilir bu arada bilmiyorum tam maaslarıda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok abi kalsın anasıyla uğraşıyoruz sonraAdrien Rabiot'un sözleşmesinde 10.5 ml € fesih maddesi var.
(@Gazzetta_it)
Sane muani kiralık sancho daha doğru duruyor
Ama osimhenle oynamakta çok farklı işte psikolojik üstünlük var bariz
Sane ve sancho daha da mümkün böyle olunca
Bi bakıyorlar osimhen icardi morata var kadroda
Bunu diyorum işte millet bu paralara almayalım muani falan yazıyor komik geliyor sanki muani metin oktayın çocuğu boş kağıda imza atacakBu arada Osimhen'in normalde 150 milyon euro bonservis bedeli olması gerekirdi.Milli Takım'ından dolayı ve Napoli ile arası sıkıntılı olduğu için istenilen bonservis bedeli az.Bu Transfer Piyasası'nda Avrupa pasaportu olan ve az da olsa istatistik yapan 1 futbolcunun bonservisi 40 milyon eurodan başlıyo yav![]()
150 olması gerekirdi ok peki bu neyi değiştirecek? Sen alınca mı 150 edecek?Bu arada Osimhen'in normalde 150 milyon euro bonservis bedeli olması gerekirdi.Milli Takım'ından dolayı ve Napoli ile arası sıkıntılı olduğu için istenilen bonservis bedeli az.Bu Transfer Piyasası'nda Avrupa pasaportu olan ve az da olsa istatistik yapan 1 futbolcunun bonservisi 40 milyon eurodan başlıyo yav![]()
Hatiple Kavukçu üzerinden Frankowski’ye iki ayrı teklif gitmiş, birbirlerinden haberleri de yokmuş.
Kaynak: timurlenk
15 kimseye vermeyeceksin ust limitin olacak orayi gecmeyeceksinMuanide 15 ister maaş olarak artı Türkiye’ye gelmek isteyecek mi oda var bonserviside en as 40 olur
Aynen düşecekte maaş dengesi sıkıntı olabilir diye ben de bu maaşlara istemiyom reis ama Osimhen için istenilen bonservis bana çok az geliyo.Bu Transfer Piyasası'nda kimler ne kadar bonservisle transfer oldular..150 olması gerekirdi ok peki bu neyi değiştirecek? Sen alınca mı 150 edecek?
3 ay sonra değeri 40-50ye düşecek asıl.
Gökhan Sazdağı vereyim abimeKampa en az 1 isim mi, çok zahmet oldu ya.
Olayın iki tarafı vardır her zaman.Aynen düşecekte maaş dengesi sıkıntı olabilir diye ben de bu maaşlara istemiyom reis ama Osimhen için istenilen bonservis bana çok az geliyo.Bu Transfer Piyasası'nda kimler ne kadar bonservisle transfer oldular..