Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada %80 osimhen haberleri dönerken arka planda diğer transferleri hallederiz inşallah

Büyük takım olmanın anahtarı ya alt yapından büyük futbolcular çıkaracaksın yada büyük futbolcuları alıp başarı kovalayacaksın bizim için 1.seçenek daha mantıklı ama taraftar profilimiz bunu kabullenemiyor sabırsızlık ediyor
1. seçeneğin olabilmesi için bizim altyapıda reform yapmamız gerekiyor. Büyük bir yapılanma ve tesisleşme ile altyapıyı şahlandırırsak zaten taraftar sabır gösterir. Altyapıyı kulübün kendisi 2000 ruhu diye diye göz boyamaktan başka bir şey için düşündüğü yok.

Her şeyden öte altyapı yedek kulübemiz için çok gerekli. Kulübene oturtabildiğin 4-5 altyapı çıkışlı futbolcu senin milyonlarının cebinde kalmasını sağlıyor ki en büyük örneği Barcelona.

Demek istediğim sorun taraftar profilinde değil, taraftar ışık gördüğü her şeye sabrediyor. Bizim altyapımız dipsiz kuyu maalesef.

Osimhen’e 15 milyon maaş teklif etmek, her açıdan aşırı fazla. Bir oyuncuya böyle bir maaş vermek, Şampiyonlar Ligi’nde gruplardan çıkmak zorundasın demektir – hem de en az 2-3 sezon üst üste.
Bu hedefi gerçekleştirecek bir takım kurmak zorundasın. Aksi halde bu yatırım boşa gider.

Osimhen'e verilecek yüksek paralara karşıyım. Kontrolsüz harcama istemiyorum. İyi günün kötü günü de var. Tek bir bölgemiz eksik olsa neyse diyeceğim. Daha kaleci-on numara-kanat-yedek ortasaha gibi ihtiyaçlar da var.

Osimhen'den +100 milyon euro bonservis beklendiği için tüm şartlar zorlanıyor CL'de inanılmaz işler yaptığında forvet ihtiyacı olan büyük bir kulüp bu bonservis bedellerini ödeyecektir

Osimhen'den +100 milyon euro bonservis beklendiği için tüm şartlar zorlanıyor CL'de inanılmaz işler yaptığında forvet ihtiyacı olan büyük bir kulüp bu bonservis bedellerini ödeyecektir

Simdi 70 üstü vermeye cikan yokken, sence cidden TR'de oynayan bir sene daha yaslanmis Osimhene 100 veren mi cikacak? Ben FM'de bizi yönettigimde o paraya wonderkid oyunculari satmakta zorlaniyordum

Dedikleri gibi 20 milyon filan isteniyorsa Osimhen’e hiç gerek yok. Zaten ben bu uçuk bonservise karşıydım,bizim için gerçekçi değil. Konuşulan yıllık maaş ise hiç mantıklı değil. Ayağımızın yere basması lazım. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.?

Geçen sene istediğimiz johny cardoso 30 milyona atletico madrid yapiyo

15m net vermek çılgınlık olur diye düşünüyorum bir yandan da bunlar gider 2 tane mala en az 4m maaş verir alır osimhen yerine. total 8m aradaki fark 7m osimhen için ideal. Bizimkiler osimhenin yerini dolduramaz.

o işi geç, alamayız

gidip romuloyu alacaklar diye korkuyorum, tam bizim işbilmez hırdavatlara göre iş
Osimhen'i alamazsak, kimi alırsak alalım Osimhen'den kötü olacaktır zaten. Haaland'ı, Mbappe'yi alamayacağımıza göre, kim gelirse gelsin Osimhen'in yerini tutmaz.

Osimhen hic bir zaman kariyeri boyunca ust duzey takimda oynamayacak sahsi fikrim
Hani salliyorlar ya barcelonada oynar madride de oynar
Hic biri osimhene yatirim yapmaz
Santrafor olarak baya eksikleri var yasida 26
Burda bir macta 5 kere ofsayta dusersin orda adam buna bakar almaz seni burda atletizm is yapar
Madrid seviyesinde iyi ayak iyi baglanti oyunu isterler adamlar almaz seni

Gelen en iyi teklif chelsea iste sen dusun alalim oynatalim satalim filan bunlar bos işler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt