Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1. seçeneğin olabilmesi için bizim altyapıda reform yapmamız gerekiyor. Büyük bir yapılanma ve tesisleşme ile altyapıyı şahlandırırsak zaten taraftar sabır gösterir. Altyapıyı kulübün kendisi 2000 ruhu diye diye göz boyamaktan başka bir şey için düşündüğü yok.Büyük takım olmanın anahtarı ya alt yapından büyük futbolcular çıkaracaksın yada büyük futbolcuları alıp başarı kovalayacaksın bizim için 1.seçenek daha mantıklı ama taraftar profilimiz bunu kabullenemiyor sabırsızlık ediyor
Verilir@Gürbüz Kayalar 20 verilir mi osiye?
Hamd olsun muradim. Nasil gecer transfer dönemi? Ben pek umutlu degilimAllah'a şükürler olsun iyiyim dayım sen nasılsın?
Osimhen'den +100 milyon euro bonservis beklendiği için tüm şartlar zorlanıyor CL'de inanılmaz işler yaptığında forvet ihtiyacı olan büyük bir kulüp bu bonservis bedellerini ödeyecektir
Tavuk döner yerken ishal olmus
Istemedigimiz oyuncu mu kaldı SergioGeçen sene istediğimiz johny cardoso 30 milyona atletico madrid yapiyo
Ben onun amorimRuben Amorim kaleci transferi olarak Emiliano Martinez'i hedeflemiş![]()
Osimhen'i alamazsak, kimi alırsak alalım Osimhen'den kötü olacaktır zaten. Haaland'ı, Mbappe'yi alamayacağımıza göre, kim gelirse gelsin Osimhen'in yerini tutmaz.o işi geç, alamayız
gidip romuloyu alacaklar diye korkuyorum, tam bizim işbilmez hırdavatlara göre iş
Osimhen hic bir zaman kariyeri boyunca ust duzey takimda oynamayacak sahsi fikrimOsimhen'den +100 milyon euro bonservis beklendiği için tüm şartlar zorlanıyor CL'de inanılmaz işler yaptığında forvet ihtiyacı olan büyük bir kulüp bu bonservis bedellerini ödeyecektir
Andre Onana İnter'e geri dönmek istiyomuş.Bize de önerebilirler![]()