Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mbappe Kane Varane Bellingham bunlar ortalama 20-25m Euro kazanıyor.
Bellingham - 10
Varane ?
Kane - 13

Isin ozetinde kimse 20 milyon euro net almiyor Avrupa takimlarinda.

Mbappe'nin durumu farkli, o bonussuz net 15 aliyor ama 100 milyon euro imza ucreti almistir.

Bonusla gercekten 20 milyon net verirsek, Osimhen den fazla maas alan kac tane futbolcu olur Avrupada? Bence acayip salakca bir is bu. Avrupadan 4+4 net teklifi alan adamdi gecen sene. Simdi TR ligine görmüs adama niye Napolide aldigi maasin üstünde rakam öneriyoruz anlamadim. 12 yi begenmiyorsa gitsin iste Arabistana.

Bayernde en cok maas alan adam 12-13 milyon net aliyor.

Mbappe, Kane, Varane, Bellingham, Salah, Casemiro bunlar ortalama 20-25m Euro kazanıyor.

Not: vergi öncesi mi sonrası mı bilmiyorum.

Mpabbe disinda hicbiri 20 milyon net degildir, cunku yuzde 40-45 vergi veriyorlar, turkiyede onu da kulup veriyor, osimhen o paraya gelirse mbappeden sonra avrupanin en cok para kazanan topcusu olacak

Avrupada oynama niyeti olan topcu paraya bakmaz premier lig olsun maas 20 olmasin 10 olsun der
Maasa bakan adam avrupada oynamaz osimhen herseyden once para diyen bir oyuncu
Eger napoli fiyat yukseltmese su anda arabistanda oynuyordu
Bu teklifi bir kere kabul eden oyuncu her zaman kabul eder
Buschi laba nin kabul etmedi teklifleri yalan dolan napoli baskani ile birbirine girdiler son anda fiyat yukseltti diye
Adam kariyer degil para diyor bu kadar basit hakli mi bencede hakli
Yemisim kariyerini CL alinca ekstra para mi kazanacak gitsin arabistana kazansin parayi 3 sene sonra gelip avrupanin en iyi yerinde omur boyu yaşasın

Umut sordu cevap verdim ama bilgilendirme amacli tekrarliyorum, Avrupa'da net 20 ustu kazanan bir Allahin kulu yok Mbappe'nin durumu farkli onu ozel tutuyorum, bonservisi yok diye eline bir cuval para verdiler onun disinda Avrupa'da net senelik 20 kazanmak icin Avrupa kuluplerin senelik 40 milyon euro vermesi lazim. Bu paralari kimse kolay kolay vermez.

Mbappe dışında hiçbiri 20 üstü almıyor net. Varane’ı kimle karıştırdın bilmiyorum da.

Haaland var bir.

Hatta Mbappe de net maaşla değil imza parasıya geçiyor.
Transfermarkt'a göre aylık maaş tablosu böyle.

Mbappe, Kane, De Bruyne, Haaland başı çekiyor.

1749132028798.webp

Samiyen yazmasa haberimiz yok ay napariz biz sensiz samiyen 🥲hiç bilmiyorduk maaş tekliflerini biz

Gotun yiyosa vakit ver benim gibi,saneye de girecegim daha

Mbappe dışında hiçbiri 20 üstü almıyor net. Varane’ı kimle karıştırdın bilmiyorum da.

Haaland var bir.

Hatta Mbappe de net maaşla değil imza parasıya geçiyor.
Abi bu mizacını sana benzettigim hakkı devrim çok şeker bi amca,akraban olmadığına emin misin

Mpabbe disinda hicbiri 20 milyon net degildir, cunku yuzde 40-45 vergi veriyorlar, turkiyede onu da kulup veriyor, osimhen o paraya gelirse mbappeden sonra avrupanin en cok para kazanan topcusu olacak
Evet Avrupa'da yüksek diye biliyorum vergiler. Muhtemelen net geçen 10m Euro civarında oluyordur.

Teklif ettiğimiz söylenen 15 milyon Euro’lar bizim için çok büyük rakam işin gerçeği bana çok inandırıcı gelmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt