Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.523
- 73.501
- 5.188
Kaleciyi çözerler inş, savic çok iyi olur. Sonra da zaten uzunca bi süre sıkma haberlere geçeriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5. Yıldızla beraber gelen sponsorlarla ve Şampiyonlar Lig'i gelirleriyle yönetim transferleri yapmak zorunda.Gardi şu an haberlere göre transferlerin içinde o yüzden rahatım bence sen de rahat ol dayım..Hamd olsun muradim. Nasil gecer transfer dönemi? Ben pek umutlu degilim
valla illa yaşlı olacaksa çok isim yok mu ya piyasada alınabilirliği yüksek
gerçi bu yönetimle evet zor çoğu topçuyu para harici ikna etmek muhtemelen menajer ittirmesi birileri gelecektir de ne biliyim aklıma bir çırpıda gelenler isco var sarabia var pasalic geliyor , mkhytaryan var ilkayla aynı yaşta , wendele tekrar gidilebilir belki
Yok henüz biseyEvet osimhen yeşil ışık yakmış
Olumlu bakmış teklife ufaktan alış sergenimYok henüz bisey
Takipten çıktım zatenOlumlu bakmış teklife ufaktan alış sergenim
trt sporda falan çıkan marjinal takılan bir mal var ona daha çok benziyor![]()
kaleye konsol oyunu mu alıyoruz şimdi
Osimhen'e
Bernardo silva Leroy Sane
Pavlovic
Jonathan David
Kolo Muani
Jaden Sancho
Petrovic
Bu adamlardan kacini alabiliyorsam alir gelirim
Yorum profil foto uyumuNeyse gittiğine göre rahat rahat söyleyeyim asla icardi kadar etkilemedi
![]()
kaleye konsol oyunu mu alıyoruz şimdi
Hiç biri gelmez kiBi baktım kim şu an kaç kayme,geçen sene kim kaça transfer olmuş falan müthiş topçular var
*Gelmek ister istemez o ayrı parasal bakıyorum)
Gyokeres var pd 75m şu an
Olise geçen sene 53e gitmiş
Psgli doue geçen sene 50ye gitmiş
Julian alvarez geçen sene 75e gitmiş
Rodrigoyu alabilirsin yine o paraya şu an
Kvara devre arası 70e gitti
Osman dembele 2 sezon önce 50ye gitti
Barcola 2 sezon önce 45e gitmiş
Nico williams için o paralar konuşuluyor şu an
Leao pd 75m
Joao neves 60a gitmiş geçen sene
Olmo 55e gitmiş geçen sene
Şu an tonalinin pd 60
Garnachonun 45
Bruno fernandesin 50
Parayı verelim vermesine de acaba o isim osimhen mi onu netleştirmek lazım hem de elde morata+icardi varken
Mesela 75m u bruno + o kalitede bir kanada verip,20m maaşı da bunlara 10-10 maaş olarak mı versek düşüncesi takılıyor kafama ya da ne biliyim tekte birine vereceksek rodrigo da çok cazip duruyor