Yiğithan Gülen
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2012
- 4.997
- 2.469
- 1.913
Akşam oldu yine transferler yağıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yakında krallığını ilan edeceksin. Koşuya devam SergenmNe oluyo ben bi bok anlamadım balkonda kosu yapacağım
Haber takip etmekten senin gözlük dereceleri avatarınla uyumlu olacak yakında ulanŞimdi Arapları okuyalım biraz![]()
Araplar yine almıstı yav herifi 405 kez. En son görduğum haberde 17 gibi falanŞimdi Arapları okuyalım biraz![]()
sürekli aldik diye haber giriyor heriflerHasta yatıyorum evde yaw. Bayram sonrası tüyeriz bir süre. Osi bitse bari bu sürede sjsjsjHaber takip etmekten senin gözlük dereceleri avatarınla uyumlu olacak yakında ulanAz dikkat et kendine
Bak yaz gelmiş tadını çıkar kanks yav
![]()
Geçmiş olsun Hasan'ım.Sağlık önce gelir.Allah'a emanetsin..Hasta yatıyorum evde yaw. Bayram sonrası tüyeriz bir süre. Osi bitse bari bu sürede sjsjsj
Son 3 günde 3 defa Paris’te sağlık kontrolünden geçirdiler. Bizimkiler İstanbul’dan ayrılmadı haberi yapınca bozuluyorlarAraplar yine almıstı yav herifi 405 kez. En son görduğum haberde 17 gibi falansürekli aldik diye haber giriyor herifler
Sanki sen farklısin martinez manu haberin gozumden kaçmadi kanks yavHaber takip etmekten senin gözlük dereceleri avatarınla uyumlu olacak yakında ulanAz dikkat et kendine
Bak yaz gelmiş tadını çıkar kanks yav
![]()
Asmiyo verdgimize gore demekki di mi sponsor alacak biz degilBiz başka forvet aramaya başlayalım. 65 bonus yıllık 21 milyon Euro filan bizi aşar.