Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka maka biterse bu iş Arapların elinden futbolcu alan tek takım olucaz

Afrika kupası varken içine sinmiyor bu iş. Hayılısı neyse o olsun.
Gsstg4gXsAA4FTG

Forumun büyük bir kısmında gizli İcardi nefreti seziyorum. Adama Vinicius muamelesi yapılıyor.

Sizin 3 şampiyonluğunuzda da takım içi sorumluluk ve 2.5 sezon katkı vermek kaydıyla bu kadar etkili olan adama bu kadar nankörlük yaparsanız Fenerbahçe gibi bir takım oluruz. Sonra göklerden bir karar gelir. Bu takım 13.lükten geldi starı da İcardi idi. O gelene kadar şimdi birçoklarının Sneijder ile karşılaştırmaya çalıştığı Mertens’in dahi golü yoktu.

Şu attığı iki golü de süperlig efsanesi dediğiniz santraforlar denemeye cürret bile edemez. Heleki Molde arkasında koşu yoluna top gelecek onu da voleyle kaleye sokacak.

Zor bir sakatlık geçirdi ama bu adama çöp muamalesi çekmekte ayıp. Adama 3 ay oynamaz dediler Ghezzal’ın tekmeden sonra bir hafta sonra Bayern’e sargılarla çıkıp panenka hattı. Biz öyle bir takım değiliz ayıp. Tamam vadesi dolan gider, ama daha nasıl döneceğini görmedik. Bu adamla koca bir camia uğraştı, Morata gibi güvenliklerle kavga ediyorum gidiyorum diyip kaçmadı. Biraz vefa.

Hic bilmiyom ne halde ama yerli zaten topcu yok.Yabanci olsa iyi olur,sinir var ama soylede bir durum var.Lemina ya bisi olursa sara lucas ikilisine geri donecegiz.Zaten bu ikili ile oynarken bize bir orta saha daha lazim diyorduk deminden simdiye gelmis olacaz yine.bence ilkayi alacagiz sara lucas ilkay mertensli kurgudan gecirgenlik olarak bir farki olmaz.Bize tas gibi orta saha lazim kendi kendime ikna oldum 😀

30 yasa kadar olan Uber isimler ile anlaşmakta bir beis görmüyorum

once pr ve lig
sonra psg gibi olusum icin zemin , bence mevzu +2 kısmına eklenecek genc oglanlar bulmakta

Nelson Gedson takası yapalım.
UCL maçları dönüşünde kullanırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt