Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her ne kadar okan konusunda farklı düşünsekte hatipoglunda aynı paydada olmak iyi birseyhatipoğlu sinirden yatakda dört dönüyordur be bu beni mutlu ediyor kardeşim bu adamın mutsuzluğu benim mutluluğum
Nasi yok yawÇok bir fark yok garip gurup Arap twitlerini çeviriyoruz osimhen yüzünden de![]()
Para yokBizim ilkaydan bagimsiz orta saha almamiz lazim
Afrika kupası varken içine sinmiyor bu iş. Hayılısı neyse o olsun.
Hic bilmiyom ne halde ama yerli zaten topcu yok.Yabanci olsa iyi olur,sinir var ama soylede bir durum var.Lemina ya bisi olursa sara lucas ikilisine geri donecegiz.Zaten bu ikili ile oynarken bize bir orta saha daha lazim diyorduk deminden simdiye gelmis olacaz yine.bence ilkayi alacagiz sara lucas ilkay mertensli kurgudan gecirgenlik olarak bir farki olmaz.Bize tas gibi orta saha lazim kendi kendime ikna oldumSalih Özcan
Bu sene devre arası tatil fazla sanırım Afrika kupasının çoğu bu yıl devre arasına denk geliyorAfrika kupası varken içine sinmiyor bu iş. Hayılısı neyse o olsun.
Rahat durmamış adil kazığını sokmaya çalışıyor kulübe. Tam onluk transfer.hatipoğlu sinirden yatakda dört dönüyordur be bu beni mutlu ediyor kardeşim bu adamın mutsuzluğu benim mutluluğum
Endişem yokluğundan değil ekonomik olarak Afrika'daki sahaları gördük sonuçta.