Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk defa bir transfer döneminde isimler çok erken yağmaya başladı normalde kampı falan beklerdik

ilk defa bir transfer döneminde isimler çok erken yağmaya başladı normalde kampı falan beklerdik
Yok yav her sene böyle oluyor zaten. İlk çıkan isimler de gelmiyor çoğunlukla… hatta infial yaratıyor… geçen sene de rabiotlar falan bu dönemlerde yazılıp çiziliyordu… bizimkiler bir yoklama çekiyor, olumsuz dönüş yapsalar bile 1 ay o isimler dönüyor piyasada…

Osimhen transferinde Neom kulübünü asıl tehlike diyorlardı onun ismi geçmiyor hiç.

Cümleten İyi bayramlar diliyorum, bu güzel günde değerli admin ve modların küsleri barıştırdığı , cezalıları affettiği bir gün olmasını diliyor sizlere iyi geceler diliyorum esenlikle kalın..
Müthiş bir mesaj hayırlı bayramlar Allah benim.gibi bayramda çalışmak zorunda olan emekçi kardeşlerime, abilerime yardımcı olsun

Morata Mertens ve Muslera toplam 15m civarı kazanıyor zaten, Osimhen'in maaşının sorun olacağını sanmıyorum takım içi denge sorunu da olmaz bir ihtimal İcardi sorun yaratabilir başka hiçbir oyuncu sorun çıkarmaz

Morata Mertens ve Muslera toplam 15m civarı kazanıyor zaten, Osimhen'in maaşının sorun olacağını sanmıyorum takım içi denge sorunu da olmaz bir ihtimal İcardi sorun yaratabilir başka hiçbir oyuncu sorun çıkarmaz
İşte yerine gelecekler şu an konuşulan isimlere göre en az morata mertens muslera kadar maliyetli olacak
Ayrıca kaleye falan bonservis de vereceğiz

Valla nasıl çıkacağız bu işin içinden anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt