- 1 Ağustos 2014
- 63.988
- 75.280
- 4.338
Ulan inceyi yeni anladım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahahaha Mou ya 15 veren bir lig burasıUlan inceyi yeni anladım
200 hasta bakmışım kafa dumanlı birazAhahaha Mou ya 15 veren bir lig burası![]()
#Ne anlatıonuz
Yok yav her sene böyle oluyor zaten. İlk çıkan isimler de gelmiyor çoğunlukla… hatta infial yaratıyor… geçen sene de rabiotlar falan bu dönemlerde yazılıp çiziliyordu… bizimkiler bir yoklama çekiyor, olumsuz dönüş yapsalar bile 1 ay o isimler dönüyor piyasada…ilk defa bir transfer döneminde isimler çok erken yağmaya başladı normalde kampı falan beklerdik
Heis rejimdeyiz, yürüyüşe diye çıktım baktım köşede kokoreççi dumanlar tütüyor yanında ayran cin biberler turşular …
Müthiş bir mesaj hayırlı bayramlar Allah benim.gibi bayramda çalışmak zorunda olan emekçi kardeşlerime, abilerime yardımcı olsunCümleten İyi bayramlar diliyorum, bu güzel günde değerli admin ve modların küsleri barıştırdığı , cezalıları affettiği bir gün olmasını diliyor sizlere iyi geceler diliyorum esenlikle kalın..
Diye diye adami sakatlayacaksin rts. Agzini hayri ac, gönlune vesvese vermeEndişem yokluğundan değil ekonomik olarak Afrika'daki sahaları gördük sonuçta.
5-6 ay oldugu da görulmusturHelal üstad 3 4 ay yok kimse söylemiyor. Geçen sene ts afrika kupası nedeniyle patates oldu.
İşte yerine gelecekler şu an konuşulan isimlere göre en az morata mertens muslera kadar maliyetli olacakMorata Mertens ve Muslera toplam 15m civarı kazanıyor zaten, Osimhen'in maaşının sorun olacağını sanmıyorum takım içi denge sorunu da olmaz bir ihtimal İcardi sorun yaratabilir başka hiçbir oyuncu sorun çıkarmaz