Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 83.476
- 95.884
- 5.263
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önümüzde yüzyılın fırsatı var gerçekten abi inanmak güç gerçekten
Arsenal Sesko‘yu aliyor
Chelsea Delap‘i aldı daha forvet almaz
L.Pool forveti alırsa Ekitike alır
Barcelona Lewa ile devam edeceklerini acikladi
Ayrıca daha Osimhen‘den daha „ucuza“ alinabilecek Gyökeresin geleceği de netleşmedi
Yani gerçekten bu fırsatı lütfen tepmeyelim
Osimhen demek dominasyon demek. O sadece bir oyuncu değil, maç kazandıran, savunmaları perişan eden, oyunun kaderini değiştiren bir fark yaratan. 4 iyi oyuncuyla denge kurarsın, Osimhen'le rakibi ezersin...21 milyona yıllık 5 milyondan kaliteli 4 tane oyuncu alınır ya
18.6 m euro katılım bedeli27 milyon euro ayakbastı+yayın geliri ortalama
10 puan alsak 7 milyon euro oradan
24. sıranın ödülü 3.5 milyon euro
Playoff turu bonusu 1 milyon euro
Toplam 38,5 milyon euro hatam yoksa...
Son 16 kalırsak 11 milyon euro ödül var onunla karıştırmış yada sallamış...
şu masrafa zaten 16ya kalamıyorsak hocayı sınır dışı etmek lazım ne için harcayacağız biz bu parayı kocaeli deplasmanından çıkmak için mi18.6 m euro katılım bedeli
10 puan - 3 g 1 b ise 7 m euro (çok beraberlik olursa bu bir tık artabiliyor)
Eleme turuna kalırsan 1 m euro alıyorsun 24. ya da sıralama ekstra para almıyor, öyle bir kalem görmedim. Son 16 yaparsan 11 m euro geliyor.
Geriye yayın geliri ve katsayı gelirleri kalıyor.
Katsayıda da Avrupa ve non Avrupa diye iki part var. Gidip total yayın gelirini koyuyorlar. Mesela 750 m euro Avrupa, 250 m euro non Avrupa’dan geldiyse 853ün 640ı avrupaya kalanı diğer kısma gidiyor.
Sonra yukardan aşağıya sıralıyorlar kulüpleri iki taraf için de, en alttaki en düşük payı alıyor oransal olarak. Brugge hem Europe hem de üst sıralarda olunca doğal olarak tokatlıyor seni. Buradaki sıralama mantığında hem katsayı sıralaması hem de medya yayın geliri, turnuva katılımına bağlı bir denklem var.
Başarıyla ulaşacağın nokta son 16ya kalmadan 25-26 m euro kısacası.
Tabii bunu araştırmak yerine ilk 24, 50 alıyor demek Sinan gibiler için daha kolay.
Dümdüz 24 olursak 30-35 bandı bir şey gelir. Son 16 görürsek 50lere doğru gideriz ki imkansız görüyorum.
Max Feneri yenmek dışında büyük bir iş yapacağımızı sanmıyorum.şu masrafa zaten 16ya kalamıyorsak hocayı sınır dışı etmek lazım ne için harcayacağız biz bu parayı kocaeli deplasmanından çıkmak için mi
Sifir ihtimal diyorum.Bence Osimhen napoliyle 1 sene daha uzatıp bu sene yine kiralık olarak bizde oynayacak.
2 senelik kiralık masrafları da bonservisten düşürülüp seneye bonservisi alınır gibi.
Demedi demeyin
Bizim gibi bir takım için katılım yeterli bence.18.6 m euro katılım bedeli
10 puan - 3 g 1 b ise 7 m euro (çok beraberlik olursa bu bir tık artabiliyor)
Eleme turuna kalırsan 1 m euro alıyorsun 24. ya da sıralama ekstra para almıyor, öyle bir kalem görmedim. Son 16 yaparsan 11 m euro geliyor.
Geriye yayın geliri ve katsayı gelirleri kalıyor. Onlar da kısmen birleşti.
Katsayıda da Avrupa ve non Avrupa diye iki part var. Gidip total yayın gelirini koyuyorlar. Mesela 750 m euro Avrupa, 250 m euro non Avrupa’dan geldiyse 853ün 640ı avrupaya kalanı diğer kısma gidiyor.
Sonra yukardan aşağıya sıralıyorlar kulüpleri iki taraf için de, en alttaki en düşük payı alıyor oransal olarak. Brugge hem Europe hem de üst sıralarda olunca doğal olarak tokatlıyor seni. Buradaki sıralama mantığında hem katsayı sıralaması hem de medya yayın geliri, turnuva katılımına bağlı bir denklem var.
Başarıyla ulaşacağın nokta son 16ya kalmadan 25-26 m euro kısacası.
Tabii bunu araştırmak yerine ilk 24, 50 alıyor demek Sinan gibiler için daha kolay.
Dümdüz 24 olursak 30-35 bandı bir şey gelir. Son 16 görürsek 50lere doğru gideriz ki imkansız görüyorum.
58. sıradayız Avrupa sıralamasında, çok kötü yani.Bizim gibi bir takım için katılım yeterli bence.
Çok para harcadık şampiyonlar liginden bu parayı çıkarırız tamamen palavra.
Top 16 hayal zaten, kura sim. yaptım 1-2 tane, 9-10 puan bile baya zor. Muhtemelen direk eleniriz.
Ezcümle, iyi gitsek bile max 5-6 milyon euro farkediyor.Önemsiz bir para bu şartlarda.