Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merkez kalabalık 4lü şekilde oynamak zor olduğu için mecbur 3lü oynamalıyız

Önümüzde yüzyılın fırsatı var gerçekten abi inanmak güç gerçekten

Arsenal Sesko‘yu aliyor
Chelsea Delap‘i aldı daha forvet almaz
L.Pool forveti alırsa Ekitike alır
Barcelona Lewa ile devam edeceklerini acikladi

Ayrıca daha Osimhen‘den daha „ucuza“ alinabilecek Gyökeresin geleceği de netleşmedi

Yani gerçekten bu fırsatı lütfen tepmeyelim

2441b684b9f451ffafba416f09a1d0ef.jpg

21 milyona yıllık 5 milyondan kaliteli 4 tane oyuncu alınır ya
Osimhen demek dominasyon demek. O sadece bir oyuncu değil, maç kazandıran, savunmaları perişan eden, oyunun kaderini değiştiren bir fark yaratan. 4 iyi oyuncuyla denge kurarsın, Osimhen'le rakibi ezersin...

Domi-Gala-syon

BigBalls.Saray

Okan bey sezona cift forvetle başlar. Kazandikca bjk maçında yediğimiz tokat gibi bir tokat yiyene kadar da devam eder. Tokat yedikçe dogru yolu bulabiliyor.

27 milyon euro ayakbastı+yayın geliri ortalama
10 puan alsak 7 milyon euro oradan
24. sıranın ödülü 3.5 milyon euro
Playoff turu bonusu 1 milyon euro
Toplam 38,5 milyon euro hatam yoksa...
Son 16 kalırsak 11 milyon euro ödül var onunla karıştırmış yada sallamış...
18.6 m euro katılım bedeli
10 puan - 3 g 1 b ise 7 m euro (çok beraberlik olursa bu bir tık artabiliyor)

Eleme turuna kalırsan 1 m euro alıyorsun 24. ya da sıralama ekstra para almıyor, öyle bir kalem görmedim. Son 16 yaparsan 11 m euro geliyor.

Geriye yayın geliri ve katsayı gelirleri kalıyor. Onlar da kısmen birleşti.

Katsayıda da Avrupa ve non Avrupa diye iki part var. Gidip total yayın gelirini koyuyorlar. Mesela 750 m euro Avrupa, 250 m euro non Avrupa’dan geldiyse 853ün 640ı avrupaya kalanı diğer kısma gidiyor.

Sonra yukardan aşağıya sıralıyorlar kulüpleri iki taraf için de, en alttaki en düşük payı alıyor oransal olarak. Brugge hem Europe hem de üst sıralarda olunca doğal olarak tokatlıyor seni. Buradaki sıralama mantığında hem katsayı sıralaması hem de medya yayın geliri, turnuva katılımına bağlı bir denklem var. Burada yükselmek de hem yayın geliri etkisi hem de Uefa sıralamasına bağlı kısacası.

Başarıyla ulaşacağın nokta son 16ya kalmadan 25-26 m euro kısacası.

Tabii bunu araştırmak yerine ilk 24, 50 alıyor demek Sinan gibiler için daha kolay.

Dümdüz 24 olursak 30-35 bandı bir şey gelir. Son 16 görürsek 50lere doğru gideriz ki imkansız görüyorum.

Eleme turuna kalırsan 1 m euro alıyorsun 24. ya da sıralama ekstra para almıyor, öyle bir kalem görmedim. Son 16 yaparsan 11 m euro geliyor.

Geriye yayın geliri ve katsayı gelirleri kalıyor.

Katsayıda da Avrupa ve non Avrupa diye iki part var. Gidip total yayın gelirini koyuyorlar. Mesela 750 m euro Avrupa, 250 m euro non Avrupa’dan geldiyse 853ün 640ı avrupaya kalanı diğer kısma gidiyor.

Sonra yukardan aşağıya sıralıyorlar kulüpleri iki taraf için de, en alttaki en düşük payı alıyor oransal olarak. Brugge hem Europe hem de üst sıralarda olunca doğal olarak tokatlıyor seni. Buradaki sıralama mantığında hem katsayı sıralaması hem de medya yayın geliri, turnuva katılımına bağlı bir denklem var.

Tabii bunu araştırmak yerine ilk 24, 50 alıyor demek Sinan gibiler için daha kolay.

Dümdüz 24 olursak 30-35 bandı bir şey gelir. Son 16 görürsek 50lere doğru gideriz ki imkansız görüyorum.
şu masrafa zaten 16ya kalamıyorsak hocayı sınır dışı etmek lazım ne için harcayacağız biz bu parayı kocaeli deplasmanından çıkmak için mi

şu masrafa zaten 16ya kalamıyorsak hocayı sınır dışı etmek lazım ne için harcayacağız biz bu parayı kocaeli deplasmanından çıkmak için mi
Max Feneri yenmek dışında büyük bir iş yapacağımızı sanmıyorum.

Tottenham maçı gibi bir maç da olur gelecek sene de onu konuşurlar 1 sene.

Osimheni alsak bile icardinin hazır olması 3 ayı bulur.sakatliktan yeni dönen adamı sacamasalak bir 3-5-2 için oraya buraya koşturup helak ederiz he

Bence Osimhen napoliyle 1 sene daha uzatıp bu sene yine kiralık olarak bizde oynayacak.

2 senelik kiralık masrafları da bonservisten düşürülüp seneye bonservisi alınır gibi.

Demedi demeyin

Bu arada transfermarkt sitesindeki bilgi yanlis gozukuyor, orada kontrati 2026'da bitiyor yaziyor ama Osimhen bize gelirken Napoli ile olan sozlesmesini 2027 yilina kadar uzatmisti.

Geriye yayın geliri ve katsayı gelirleri kalıyor. Onlar da kısmen birleşti.

Sonra yukardan aşağıya sıralıyorlar kulüpleri iki taraf için de, en alttaki en düşük payı alıyor oransal olarak. Brugge hem Europe hem de üst sıralarda olunca doğal olarak tokatlıyor seni. Buradaki sıralama mantığında hem katsayı sıralaması hem de medya yayın geliri, turnuva katılımına bağlı bir denklem var.

Bizim gibi bir takım için katılım yeterli bence.
Çok para harcadık şampiyonlar liginden bu parayı çıkarırız tamamen palavra.

Top 16 hayal zaten, kura sim. yaptım 1-2 tane, 9-10 puan bile baya zor. Muhtemelen direk eleniriz.

Ezcümle, iyi gitsek bile max 5-6 milyon euro farkediyor.Önemsiz bir para bu şartlarda.

Bu arada;
18.6 ayakbastı
2 milyon 10 yıllık sıralama
6 milyon tv geliri hesaplamış ülke puanı youtube;
Kaynak bu doğru mu bilmiyorum...

Bizim gibi bir takım için katılım yeterli bence.
Çok para harcadık şampiyonlar liginden bu parayı çıkarırız tamamen palavra.

Top 16 hayal zaten, kura sim. yaptım 1-2 tane, 9-10 puan bile baya zor. Muhtemelen direk eleniriz.

Ezcümle, iyi gitsek bile max 5-6 milyon euro farkediyor.Önemsiz bir para bu şartlarda.
58. sıradayız Avrupa sıralamasında, çok kötü yani.

20-30 arasına düzenli girersek 10 milyon euro civarında pay da ordan gelir. Başarıdan bağımsız 35 garanti gelir olur o durumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt