- 2 Temmuz 2011
- 140.164
- 60.240
- 5.628
Transfrmarketten baktimbenim niye haberim yok bu işden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfrmarketten baktimbenim niye haberim yok bu işden
Çok kötü bir strateji izliyoruz yine.
Geçen yıla nasıl başladık?
Bissaka, Goretzka, Mctominay vs
Nasıl bitirdik?
Jelert, Sara, Sallai vs
Bu seneye de İlkay, Osimhen, Sane ile girdiler, herşey ortalıkta konuşuluyor. Beklentiyi yükseltmeyeceksin doğru iletişim uygulayacaksın.
Yine yönetemiyorlar süreci.
Seten'in yaptigi sey:
Bak Galatasaray Sane'yi istiyor ve bitiriyor, cabuk teklif yapin ve siz araya girin.
Plettenberg bile yazmadi bunlarin teklifine, eger teklif yapsarlardi coktan cikmisti.
İngiliz milf gençlere taş çıkarır. Kendisini tercih ederdim doğrusunu söylemek gerekirse ama o beni tercih edermiydi bilemiyorumİngiliz Milf spiker haberi de geldiğine göre transfer yakındır
İngiliz milf gençlere taş çıkarır. Kendisini tercih ederdim doğrusunu söylemek gerekirse ama o beni tercih edermiydi bilemiyorum
erden timur ve abdurrahim albayrak ikilisi sportif aş işi ciddi
Yeni imajınız ile neden olmasınİngiliz milf gençlere taş çıkarır. Kendisini tercih ederdim doğrusunu söylemek gerekirse ama o beni tercih edermiydi bilemiyorum
Kaymak nedir.erden timur ve abdurrahim albayrak ikilisi sportif aş işi ciddi
Senin tier kaçtı?orada cenk ve hatipoğlu vardı
şimdi gardi ve kavukcu var kero arada fark var
ayriyeten erden timurun geri gelme olasılığı var hatipoğlunun yerine ilk benden duyun
Yaw Oshimenle kadının ne alakası var. Kadına ne gözle bakiyim yaşı yaşıma uygun. Sana büyük gelmiş olabilir.contexti osimhen olan bu konuda o kadına nasıl o gözle bakabildin
erden timur ve abdurrahim albayrak ikilisi sportif aş işi ciddi
Harun muslunun kolpayı mı okudunerden timur ve abdurrahim albayrak ikilisi sportif aş işi ciddi
Harun muslunun kolpayı mı okudun
Kanka beni gördün mü imajımı nerden biliyosun ahaha Yeni imajınız ile neden olmasın
Genel başkansın niye tercih etmesin?İngiliz milf gençlere taş çıkarır. Kendisini tercih ederdim doğrusunu söylemek gerekirse ama o beni tercih edermiydi bilemiyorum
Bide aklıma geldi. Sende az kıskançlık sezdimcontexti osimhen olan bu konuda o kadına nasıl o gözle bakabildin