Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Fb'nin getireceği Devin Özek transfer sihirbazı gibi bir şey mi

Takımımız oturmuş takım. Bu kadar isim topçu almaya gerek yok bence. Tutacak mı takıma uyum sağlayacaklar mı belli değil. Yüksek bonservis li 25 26 yaşındaki topçuları her zaman tercih ederim

Hadi diyelim Osi'ye, Sane'ye, Ilkay'a falan filana bu paralari ve maaslari verdik. Baris'a, Yunus'a falan zam yaptik. Bunlar isin yine kolay kismi. Asil mesele bu butceyi idare edebilecek yoneticileri bulabilmekte. Simdi imzayi attirirsin da, alti ay sonra devre arasina girerken kasanda insaAllah bu maaslari odeyecek para bulunur. Ben bu yonetimin 50 milyon maas seviyesinden birdenbire 100 milyona cikabilecegini dusunmuyorum.

Seten'in yaptigi sey:

Bak Galatasaray Sane'yi istiyor ve bitiriyor, cabuk teklif yapin ve siz araya girin.

Plettenberg bile yazmadi bunlarin teklifine, eger teklif yapsarlardi coktan cikmisti.
tek bir yabancı kaynak febenin f sinden bahsetmezken sane olayından burda bazıları seteni kaynak gösteriyor.

sağa mı koyarız sola mı?

CgAGVV-UQiuAbxHxACooT16gkus798.gif

Bu Fb'nin getireceği Devin Özek transfer sihirbazı gibi bir şey mi
Yok be her efsanemizi taklit etmek boyuna yaptıkları şey..

Fatih hocaya aykut hoca
Hagiye Alex
Okan hocaya İsmail
İcardiye ceko
Aşkın olayima beni sev

Şimdi de Dursun Özbek yerine devin özek deniyorlar.

Bir adet kaleci
Bir adet sag bek
Bir adet A klas stoper
Bir adet 10 numara
Bir adet kanat
Bir adet Osimhen veya Forvet

Nerden baksan 6 topcu lazim ilk 11'e girecek. Buyuk bir maliyet, Osimhen'i alirsak muhtemelen sag bek transferinden feragat edip 10 numara ile isi kapatacagiz.

Icardi ve Osimhen ikisi beraber oynama konusu, Osimhen kalma konusu acilen netlesmeli. Ona gore diger transferlerin plani yapilacak, ikisi kalip 4-3-1-2 oynayacaksak Sane'lik bir durum yok ortada mesela. Hatta Baris da satilabilir belki.

Osimhen'in kalmasi ve 2 forvet'e gecmemiz bence bizim avantajimiza olmaz. Ona uygun bir kadromuz olmasina ragmen, cok buyuk bir risk. Baris ve Yunus bu durumda bosa cikiyor, belki Yunus'a 10 numara dersin ama cok agir gelir. Ayrica, yeni 10 numara alip takimi bu formasyona hazirlamak lazim.

XXX
Sallai - Sanchez - XXX - Eren
Torreira - Lemina - Sara
XXX
Icardi - Osimhen

bu tarz bir 11 cikartacagiz Osimhen kalirsa. Baris belki sag bek ya da forvet alternatifi olur. Cok buyuk degisiklik.

Bunu yapacagimiza, Icardi ile ciddi konusup fit olacak misin kardesim dememiz lazim. Eger motivasyon ok ise, o zaman Osimhen'i almak gereksiz pahali ve tum sistemi degistirdigi icin sacma olur.

XXX
Boey - Sanchez - XXX - Eren/Jakobs
Lemina - Torreira
Sane - Sara - Baris
Icardi

Soyle bir durumda A klas kaleci, sag bek ve stoper aldik mi sistem yine oturuyor. Ve sadece 3 transfer ile. Sane de bonus. Su an oynadigimiz oyunun daha avantajlisini ve fizik kalitesi maksimuma cikartabiliriz.

Ben Okan hoca olsam ne yapip edip A klas Kaleci, Sag bek ve Stoper alirdim. Bunlar sana Sampiyonlar Liginde fark yaratir. Ilerde zaten yetenek ve çaba var, ama defans cok kırılgan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt