Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen olsaydı diğer transferlerin biraz daha düşük profil olması anlayışla karşılanabilirdi
Osimhen olmadığına göre ihtiyaç olan bölgelere özellikle kaleci, 10 numara, kanat ve sağ bek mevkilerine kalitesi tartışmaya mahal vermeyecek oyuncular getirmek zorundalar

İnşallah 2. Planları vardır. Osimhen kalsın istiyordum ama gidecekse yapacak birşey yok. O sulaleye para lazim. Hojlondu filan alsak bari. Diri adam lazim

1749244471768.webp

10 milyon fark için herif araplara gitmez yav. 45 altına imza atacağını zannetmiyorum.
15+6 bizim teklif şu dakikada daha makul kendisi için.
Ülkede 2 reklam anlaşması yaparsın 5 milyonu cebine koyarsın.

Özel ürün satışından pay falan bir şekilde marka hakkından araplar kadar para çıkarırsın 1 senede. Mevcut teklif 15+5 vs 30 ise eğer tabi bu dediğim geçerli.
15+6 dan sonra maç içinde içeceği suya bile fatura keserim açıkcası

Valla yalan yok 22/23 sezonundan sonra Icardi gitse şu an Osimhen'in gitmesinden çok daha büyük koyardı.

Futbola aç, Wanda'dan ayrılmış, fit şekilde dönüp kralın dönüşünü yapacak.

Bencil ve gamsız Sane benim de içime sinen bir isim değil zaten açıkçası. Fener'e gidiyor haberleri ön plana çıktı diye de yazmıyorum bunu. Okan Hoca'nın oyununda böyle bencil-gamsız adamlara pek yer yok bence. Öyle taraftar sevgisiyle aidiyet kazanacak bir adam da pek değil. Hocalarla iyi anlaşan bir adam da olmadı diye biliyorum pek.

Morata gidiyor Icardi kalıyor ise ana plan Icardi olsun

Arkasına bi santrfor alalım ya tutarsa tarzı ucuz yollu. Ya da kanat oynayabilen bi santrfor alalım

Geçelim. Osimhenden daha riskli bir herif.
[td]
23/24​
[/td]​
[td]Adductor sakatlığı[/td]
[td]
85 gün​
[/td]​
[td]
Bayer 04 LeverkusenNijerya23​
[/td]​
[td]
20/21​
[/td]​
[td]Çapraz bağ yırtığı[/td]
[td]
358 gün​
[/td]​
[td]
FK Bodø/GlimtNijerya56​
[/td]​
[td]
18/19​
[/td]​
[td]Çapraz bağ yırtığı[/td]
[td]
179 gün​
[/td]​
[td]
FK Bodø/GlimtNijerya34​
[/td]​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt