Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayram bitmeden 2 isimle anlaşacağımızı düşünüyorum. Sayın başkanımız bonkördür.

horsezat aynı noktadayız demiş

dün osimheni aldığımız noktadaydık

Yani hayırlı olsun ekibimize

Bu hikayenin sonunda muhtemelen;
Osimhen araplara
Leroy Sane Fener'e

Adil Demirbağ Galatasaray'a.
Yine şampiyon biz olacaksak mühim değil.

Genel olarak yazılanlara baktım da Osimhen, neden bizi kullanmış oluyor? Biz adamdan fayda aldık o da beklentisi doğrultusunda bir kontrat arayacak her şey hayatın doğal akışına uygun buradan bir hain çıkarmaya çalışmak çocukça.

Sane de fenere giderse 1 gitmezse 2 mutfakta alacağı plaketi hayırlı olsun şimdiden. Bu eziklileri koz olarak kullanan herkese yönetim, yönetim olup resti çekmeli tüm sezon boyunca ama işte yine menajerler kimi önerirse ile iş yapılacağından maalesef çok görürüz

Neyse yine transfer dönemi başlamış… sabah gülüp akşam ağlatıyorlar Galatasaraylıları… Galatasaray a gelemeyenin 1 fenere gidenin de 2 … yazlar fenerlilerin olsun kardeş biz mayıslara razıyız…

Enteresan bir sürec

Sami yen haber osimhen’le ilgili olumlu bir twit atsa rüzgar tersine döner

Sane için ağlayanlar herifin geçen sene geçirdiği 7-8 aylık rezil dönemi unutmuş olmalı. Herif koşmuyor yürüyor ısrarla pas vermiyor, şutları değil sonuçlanma kaleyi bulmuyordu.
Herif benzer bir döneme girerse 40 milyonu çıkaramazsın.

Nereye gidiyorsa gitsin 6 milyondan fazlası kerizliktir.
Daha zahadan kurtulalı 12 ay olmadı ne çabuk unutuyorsunuz bazı şeyleri yav.

Şu yüksek bedelleri maaş değil bonservis olarak verebildiğinde dehşet genç kadro kurarsın zaten.
Bütçe 100 milyonsa bunun 80ini bonservise harcayacaksın 20 si maaş.
20si bonservis 80i maaş demek uçurum demek. Kazancın bunu amorti edemez.

Bence Osimhen konusunda yönetime olumsuz söylenecek hiçbir şey yok. Aksine bu transfer için bu kadar ciddi şekilde uğraşmaları bile başarıdır. Yani bu transferi hayal ettirmek bile çok zordu onu başardılar olup olmaması çokta önemli değil. Osimhen elbette önemli bir oyuncu ama Osimhen gelmezse bile Morata ve Icardi var oraya başka bir hızlı forvet hamlesi de kesinlikle gelecektir. Osimhen'in bütçesi ile takıma çok sağlam 4 takviye yapılabilir (Kaleci, sağ bek, 10 numara ve kanat) Eğer bu hamleler iyi olursa Osimhen'in transfer edilmemesi çok büyük problem teşkil etmeyecektir. Zaten olası bir transferinde Osimhen'e 20 M üzeri maaş verilmesinin takım kimyası içinde sıkıntıları olabilirdi, Bizim standartlarımızın çok üstünde olur bu maaş seviyeleri.

Yönetim osimhen icin kullanilacak bütceyle ilgili sadece osimhen’e özel bir durum derse ve transfer bütcesi kücülürse yangin tayfa’yi kimse durduramaz

Bence Osimhen konusunda yönetime olumsuz söylenecek hiçbir şey yok. Aksine bu transfer için bu kadar ciddi şekilde uğraşmaları bile başarıdır. Yani bu transferi hayal ettirmek bile çok zordu onu başardılar olup olmaması çokta önemli değil. Osimhen elbette önemli bir oyuncu ama Osimhen gelmezse bile Morata ve Icardi var oraya başka bir hızlı forvet hamlesi de kesinlikle gelecektir. Osimhen'in bütçesi ile takıma çok sağlam 4 takviye yapılabilir (Kaleci, sağ bek, 10 numara ve kanat) Eğer bu hamleler iyi olursa Osimhen'in transfer edilmemesi çok büyük problem teşkil etmeyecektir. Zaten olası bir transferinde Osimhen'e 20 M üzeri maaş verilmesinin takım kimyası içinde sıkıntıları olabilirdi, Bizim standartlarımızın çok üstünde olur bu maaş seviyeleri.

brawo can white immutable

Demek ki 40-45 milyonlar palavraymış. Neredeyse Arap kulüplerinin verdiği paraya çıkmışız.
10 milyon fark için herif araplara gitmez yav. 45 altına imza atacağını zannetmiyorum.
15+6 bizim teklif şu dakikada daha makul kendisi için.
Ülkede 2 reklam anlaşması yaparsın 5 milyonu cebine koyarsın.

Özel ürün satışından pay falan bir şekilde marka hakkından araplar kadar para çıkarırsın 1 senede. Mevcut teklif 15+5 vs 30 ise eğer tabi bu dediğim geçerli.

Yine şampiyon biz olacaksak mühim değil.

Genel olarak yazılanlara baktım da Osimhen, neden bizi kullanmış oluyor? Biz adamdan fayda aldık o da beklentisi doğrultusunda bir kontrat arayacak her şey hayatın doğal akışına uygun buradan bir hain çıkarmaya çalışmak çocukça.

Sane de fenere giderse 1 gitmezse 2 mutfakta alacağı plaketi hayırlı olsun şimdiden. Bu eziklileri koz olarak kullanan herkese yönetim, yönetim olup resti çekmeli tüm sezon boyunca ama işte yine menajerler kimi önerirse ile iş yapılacağından maalesef çok görürüz
Ben hep şunu düşünüyorum;
Şampiyonlar Ligi'ne giden Fenerbahçe olsaydı, biz Fenerbahçe'nin istediği herhangi bir futbolcuyu ellerinden alabilir miydik?

Bu konuda malesef bizim yönetim hiç iş bitirici değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt