Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.993
- 51.215
- 3.683
Onları alamıyoz haberlere göreulan millet sane osimhen diyor sen viera
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onları alamıyoz haberlere göreulan millet sane osimhen diyor sen viera
Yine şampiyon biz olacaksak mühim değil.Bu hikayenin sonunda muhtemelen;
Osimhen araplara
Leroy Sane Fener'e
Adil Demirbağ Galatasaray'a.
Buchi Laba gibi sen de Al Hilal'e mi transfer oldun heaaaaahorsezat aynı noktadayız demiş
dün osimheni aldığımız noktadaydık
Yani hayırlı olsun ekibimize
Bence Osimhen konusunda yönetime olumsuz söylenecek hiçbir şey yok. Aksine bu transfer için bu kadar ciddi şekilde uğraşmaları bile başarıdır. Yani bu transferi hayal ettirmek bile çok zordu onu başardılar olup olmaması çokta önemli değil. Osimhen elbette önemli bir oyuncu ama Osimhen gelmezse bile Morata ve Icardi var oraya başka bir hızlı forvet hamlesi de kesinlikle gelecektir. Osimhen'in bütçesi ile takıma çok sağlam 4 takviye yapılabilir (Kaleci, sağ bek, 10 numara ve kanat) Eğer bu hamleler iyi olursa Osimhen'in transfer edilmemesi çok büyük problem teşkil etmeyecektir. Zaten olası bir transferinde Osimhen'e 20 M üzeri maaş verilmesinin takım kimyası içinde sıkıntıları olabilirdi, Bizim standartlarımızın çok üstünde olur bu maaş seviyeleri.
10 milyon fark için herif araplara gitmez yav. 45 altına imza atacağını zannetmiyorum.Demek ki 40-45 milyonlar palavraymış. Neredeyse Arap kulüplerinin verdiği paraya çıkmışız.
Ben hep şunu düşünüyorum;Yine şampiyon biz olacaksak mühim değil.
Genel olarak yazılanlara baktım da Osimhen, neden bizi kullanmış oluyor? Biz adamdan fayda aldık o da beklentisi doğrultusunda bir kontrat arayacak her şey hayatın doğal akışına uygun buradan bir hain çıkarmaya çalışmak çocukça.
Sane de fenere giderse 1 gitmezse 2 mutfakta alacağı plaketi hayırlı olsun şimdiden. Bu eziklileri koz olarak kullanan herkese yönetim, yönetim olup resti çekmeli tüm sezon boyunca ama işte yine menajerler kimi önerirse ile iş yapılacağından maalesef çok görürüz