Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok onu demek istemedim, gurur yapıp çok para verilmemesi lazım sonra karşılığı olmayabiliyor. Oğuz meselesinde de biz istemedik ki çalım değil diye hatırlıyorum Okan hoca açıkladı hatta kanat almayacağız vs. Yani orada yönetimin iş bilmezliği ismini dillendirmesi vs saçmalık oldu
Oğuz'u net şekilde istedik ve keşke alsaydık
Senijder Drogba Selçuk
Selçuk yerli sayılmaz
Sneijder ve Drogba ile Fb ilgilendi mi hiç hatırlamıyom. Ha öncesinde ilgilendiler bir sene sonra gittik biz aldık bu çalım değildir

Kalması için yangin yapmasaydı o zaman taraftar. Teklif bizden varken napsaydi yok istemiyorum ben araplara mi gidecem diyecekti

Senin başkanın daha sezon bitmeden osi kalmalı elimizden geleni yapacağız deyip taraftara umut verirse onlar da yangın yapar ayrıca osi için yangın falan yapılmadı

Icardi de imkansızdı aldılar.

O zaman da mı taraftarın gazını almak için görüştüler?

Bazen olmaz denen transferler oluyor. En büyük örneği Icardi varken Osimhen'i de deniyorlar hepsi bu.

Osimhen bu sezon olmasaydı nah şampiyon olurduk bunu da kafalara kazımak lazım. Tek başına takımı ileriye taşıdı neredeyse bazen puan kaybı geliyor dendiği maçlarda sahneye çıktı. Şuan kariyerinin en parlak dönemine giriyor, Araplara mı gider EPL mi yapar artık kendi bilir bu durumda kimsenin boklamaya hakkı yok bugün o 5. Yıldız geldiyse birinci ana faktör Osimhen'in ta kendisi .

Bu gidişle max bunu alırız
1749247565634.webp

Icardi'nin kariyerinde attığı tüm golleri Osimhen atar.

Osimhen'in kariyerinde attığı gollerin kaçını Icardi atar?

Ve şu da var: İkisinin de gol atamadığı bir maçta kim daha faydalı olmuştur?

İcardinni'nin en büyük farkı star ışığıdır.
Icardi'deki gol vuruşu Osimhen'de yok bunu da doğru şekilde insanlara aktarmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt