Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Araplar da 40 yılın başı verdiği teklifleri revize etmeye başladı. Normalde parayı verirler olmazsa uzatmaz başkasına yönelirler.

Osimhen için 3-4 kez teklif yenilediler.

Yaw o değil de biz bu Fb'ye nası transfer çalımı atmışız yaw Zaha transferinde

Yerli ve/veya özCimbomlu olmayan bir transferde çalım atmışlığımız var mı bunlara daha evvel yahut sonrasında??

Erden ağabey imkansızı başarmış
gs futbol tarihinin açık ara en rezil transferi zahadır. transfer çalımı denen saçmalık menejer kaskallaması

Bak kendin ne güzel demişsin güzel ayrılmayı bilmek lazım sezon biter bitmez bir veda açıklaması yapmak çok mu zordu ama kendisi bunu yapmadı eğer yapsaydı bugün 40m teklif alması imkansızdı
Olabilir yani saygı duymak lazım. 40 az mı yahu, tercih onun yani.

Bak kendin ne güzel demişsin güzel ayrılmayı bilmek lazım sezon biter bitmez bir veda açıklaması yapmak çok mu zordu ama kendisi bunu yapmadı eğer yapsaydı bugün 40m teklif alması imkansızdı
Kalması için yangin yapmasaydı o zaman taraftar. Teklif bizden varken napsaydi yok istemiyorum ben araplara mi gidecem diyecekti

Geçen hafta demiştim forvet kaosuna gireceğiz diye. Bakın görün kimseyi alamayıp romulo çöpüne 15 bayılacaklar

gs futbol tarihinin açık ara en rezil transferi zahadır. transfer çalımı denen saçmalık menejer kaskallaması
Biz ne rezil transferler gördük? Tarihin en rezil transferi Zaha ise diğerleri ne acaba? Abartmasak iyi olur, adam zarar ettirmeden ayrıldı daha bize giren başka transferler var canlı canlı duruyor şuan hala önümüzde, bakalım onlari ne kadar zararla göndereceğiz

Biz ne rezil transferler gördük? Tarihin en rezil transferi Zaha ise diğerleri ne acaba? Abartmasak iyi olur, adam zarar ettirmeden ayrıldı daha bize giren başka transferler var canlı canlı duruyor şuan hala önümüzde, bakalım onlari ne kadar zararla göndereceğiz
Yarin tatil mi üstad bu kadar geç saate kalmazdin

Osimhen‘i alamamak elbette basarisizlik veya ayiplanacak bir durum degil

Ama yönetimin bizde kalmayacagini ve Araplara gidecegini daha önce bildigine adim gibi eminim. Buna ragmen Osi‘yi alacagiz diye sov yaptilar ve taraftari kandirdilar.

Bastan beri belliydi bu isin imkansiz oldugu.
Bı yorumu okumadan aynısını düşündüm.Osimen tabiki inanılmax zor transfet.Neden alamadınız diyecek kadarda samimiyetsiz değiliz. Ama Başımızda hem iş bilmezler var hem yalancı ve samimiyesizler,Taraftarı tam aptal yerine koyuyorlar.

Osi de şampiyon yaptı da bizi kullanarak da 45 para yaptı gidecek olan şimdiye giderdi zaten veda edip uzatmasaydin buchinin de yazdıklarından belli işte osimhen de şark kurnazinin teki belliki kusura bakmasın şampiyonluk kazandırdı karşılığını da bizi kullanarak 40-45 milyonluk sözleşme kaparak aldı zaten win-win olmuş o yüzden daha çapraz bağları eline alsa umurumda olmaz bu saatten sonra napiyorsa yapsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt