- 21 Haziran 2011
- 28.205
- 7.855
- 2.313
Sane olmazsa Jadon Sancho yoklanmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senijder Drogba SelçukYaw o değil de biz bu Fb'ye nası transfer çalımı atmışız yaw Zaha transferinde
Yerli ve/veya özCimbomlu olmayan bir transferde çalım atmışlığımız var mı bunlara daha evvel yahut sonrasında??
Erden ağabey imkansızı başarmış
gs futbol tarihinin açık ara en rezil transferi zahadır. transfer çalımı denen saçmalık menejer kaskallamasıYaw o değil de biz bu Fb'ye nası transfer çalımı atmışız yaw Zaha transferinde
Yerli ve/veya özCimbomlu olmayan bir transferde çalım atmışlığımız var mı bunlara daha evvel yahut sonrasında??
Erden ağabey imkansızı başarmış
Olabilir yani saygı duymak lazım. 40 az mı yahu, tercih onun yani.Bak kendin ne güzel demişsin güzel ayrılmayı bilmek lazım sezon biter bitmez bir veda açıklaması yapmak çok mu zordu ama kendisi bunu yapmadı eğer yapsaydı bugün 40m teklif alması imkansızdı
Sırf ondan dedim iştemasada bayern,arap klupleri gs ve fb varken fb yi seçen topçu aklı melekelerini yitirmiştir bence de fayda sağlamaz
Kalması için yangin yapmasaydı o zaman taraftar. Teklif bizden varken napsaydi yok istemiyorum ben araplara mi gidecem diyecektiBak kendin ne güzel demişsin güzel ayrılmayı bilmek lazım sezon biter bitmez bir veda açıklaması yapmak çok mu zordu ama kendisi bunu yapmadı eğer yapsaydı bugün 40m teklif alması imkansızdı
Biz ne rezil transferler gördük? Tarihin en rezil transferi Zaha ise diğerleri ne acaba? Abartmasak iyi olur, adam zarar ettirmeden ayrıldı daha bize giren başka transferler var canlı canlı duruyor şuan hala önümüzde, bakalım onlari ne kadar zararla göndereceğizgs futbol tarihinin açık ara en rezil transferi zahadır. transfer çalımı denen saçmalık menejer kaskallaması
gs futbol tarihinin açık ara en rezil transferi zahadır. transfer çalımı denen saçmalık menejer kaskallaması

Olabilir yani saygı duymak lazım. 40 az mı yahu, tercih onun yani.
Yarin tatil mi üstad bu kadar geç saate kalmazdinBiz ne rezil transferler gördük? Tarihin en rezil transferi Zaha ise diğerleri ne acaba? Abartmasak iyi olur, adam zarar ettirmeden ayrıldı daha bize giren başka transferler var canlı canlı duruyor şuan hala önümüzde, bakalım onlari ne kadar zararla göndereceğiz
Bı yorumu okumadan aynısını düşündüm.Osimen tabiki inanılmax zor transfet.Neden alamadınız diyecek kadarda samimiyetsiz değiliz. Ama Başımızda hem iş bilmezler var hem yalancı ve samimiyesizler,Taraftarı tam aptal yerine koyuyorlar.Osimhen‘i alamamak elbette basarisizlik veya ayiplanacak bir durum degil
Ama yönetimin bizde kalmayacagini ve Araplara gidecegini daha önce bildigine adim gibi eminim. Buna ragmen Osi‘yi alacagiz diye sov yaptilar ve taraftari kandirdilar.
Bastan beri belliydi bu isin imkansiz oldugu.
Yarın günlerden cumartesi değil miYarin tatil mi üstad bu kadar geç saate kalmazdin
Sana git diyor admirim. Adam yaramazlık yapacakYarın günlerden cumartesi değil mi