- 4 Ağustos 2009
- 92.735
- 74.831
- 5.358
Çöktüm kendime gelemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Napoli başkanının peygambere küfretmesi gerekiyor. Bir şekilde başarmalıyız derin GS devreye girmeli. Şimdi Rodop dedenin SATRANÇ postu netleşti kafamda. Rodop dede boş sıkmaz. Tostos başganın kurmaylarındandır. Demek ki bir hile daha var bakalım..bizimkiler barış alper marış alper deyip napoli başkanını kandırsın mertensi devreye soksun. Napoli başkanı 80 filan isterse bu lavuklar yine vazgeçebilir geçen yıl ki mevzu gibi. Çünkü bunaltıcı bir süreç parayı basıp basıp alamıyorlar ve vakitleri de dar.
29 maçta 6 gol adam bizde ne iş görebilir ki![]()
Breel Embolo - Oyuncu profili 25/26
Breel Embolo, 29, İsviçre ➤ Stade Rennes, 2025'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 15.00 mil. € ➤ * 14 Şub 1997, Yaoundé, Kamerunwww.transfermarkt.com.tr
Hâlâ iş görür mü beyler?
30 haziranmiydi neydi resmi açilisi transferin bizde oraya kadar denmeli.En azından kendimiz öyle yada böyle deadline koymalıyız Osimhen'in önüne. Yani gidip Ağustos'a kadar beklemeyi de doğru bulmuyorum en kötü Haziran ayı bitmeden net kararını vermeli, bizde yolumuza bakalım.
Aldığı süreyi 90 dkya bölersen 18 maçta 11 gol katkısı.29 maçta 6 gol adam bizde ne iş görebilir ki
Bu sene bizi tamamen piyangodan çıkan Osimhen şampiyon yapmıştı. Eğer Osimhen olmasa, felaket bir sezon yaşayacaktık muhtemelen. E artık Osimhen de olmayacaksa, yönetimden Osimhen'siz de başarılı olabilecek bir takım kurmalarını beklemek bana göre hayal.Bittik biz bittik
GS yüzyılı o kadar yakındı ki kokusunu alabiliyodum dün gece
Mental buradan toparlamaz. Camiaya bi reset lazım Florya'da çarpılınca kendimize geliriz
Osimhen'ine Al Hilal ile maç yapsak alır mıyız
*Osimhen tarafsız bölgede olduğu için maçta yer alamaz
Dözbek Möztürk Hatip vs. bunların GS yüzyılını sağlamlaştıracak adımları atabileceğine nası inandıkÇöktüm kendime gelemiyorum
Aldığı süreyi 90 dkya bölersen 18 maçta 11 gol katkısı.
Kaldı ki Fransa Ligi'nde.
The Fence Gate In, Lancashire
Frrozen Haute Chocolate- Serendipity
Bende Gay yemekleri yiyorum artık, bundan sonra böyle
@Feramuz Kayalar
Gökhaniye mi diyelimOffffff başım
@Hakan Kuzu yu getirin bana
Hakanın bu sene ki nöbet performansını hiç iyi bulmuyorum yavOffffff başım
@Hakan Kuzu yu getirin bana
Bunlar her tuşa basmaya başlamış.