Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.731
- 23.180
- 1.433
De Bruyne mi. Napoli kesin anlaşmadı mı. Yeter yeter yeterrrrrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 sene mi onlar simdi teyze olmustur gune gidiyordur ..gayet .net vardi 20 sene evvel
fena kiz düsürürdük
hatirlayan var mi
Jon Snow, Bolton'a gel teke tek halledelim cümbüşe gerek yok derken çocuk muydu!
Durumumuz çok benziyor. Tam bu sahneyi izliyordum.
Gökhaniye mi diyelim![]()
Sen Galatasaraya sponsor olsan Osimhen için mi olursun yada x bir forvet için mi? O paralar osimhene özeldi adamlar salak mi gitsin kola Muaniye gitsin sponsor olsun.Osimhen gidiyor ne mutlu paralar bi,de kaldı ki o paralar zaten osimhene özgüydu benceŞimdi asıl düşünmemiz gereken konu Osimhen'e ayırdığımız paranın daha azını başka forvete ayıramaz mıyız?
Yada alternatifler nelerdir? Geniş bir kadroya kurmak mesela? Geçen sene çok zorluklar çektik hatırlarsanız, maraton uzun...
İyi bir stoper, kanat
,forvet, kaleci ve sağ bek.
60m Euro bütçe. Adam başı 10-15m Euro bütçe.
İşi bilen bir takım bu bedellerle fişek gibi takım kurar.
Bugün üzüldüğünüz şey yarın iyikiniz olabilir. Bakalım Osimhen transferi nelere gebe olacak.
Geçen seneden üç oyuncu var. Neredeyse bütün kadrosu değişiyor.Ter Stegen
Boey Skriniar Oosterwolde Zinchenko
Casemiro Fred
Sane KdB Sancho
Vlahovic
vay babayın
Öğrendi galiba Eylüle kadar beklemeyiHakanın bu sene ki nöbet performansını hiç iyi bulmuyorum yav
Kral ben daha ne diyimGeçen seneden üç oyuncu var. Neredeyse bütün kadrosu değişiyor.
Uyum süreci vs var. Çok da iyi birşey değil yani bu durum.
Bunlar her tuşa basmaya başlamış.
Yok yawÖğrendi galiba Eylüle kadar beklemeyi
Hakanın bu sene ki nöbet performansını hiç iyi bulmuyorum yav
Adam boks antrenörü sabah geliyoÖğrendi galiba Eylüle kadar beklemeyi