Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bize karşı izledim bombok topcu

şu anadolu takımlarının kendileri aralarında oynadıkları maçları baz almayın !

hala akıllanmadınızmı mustafacığım

istisnalar kaideyi bozmaz ama istisnada 0,0001 dolayında yani

Galatasaray büyüyor Galatasaray dünya kulubu olma yoluna giriyor yavaş yavaş
artık taraftar olarak sizde ayak uydurmaya başlayın

çürük elmaları uzaklaştırmakla uğraşın gerisi boş iş
Katılmıyorum ama Dediğin gibi olsun zaman gösterir görürüz. Romulo'nun mesela sıradan topçu olduğunu düşünüyorum.

İlkaya 3.5-4 e oynamak istiyorsa buyursun gelsin ama forum fazla abartıyor adam şuan iki senedir gelmemesi normal Barcelona ve Manchester City transferleri yaptı bugün kendi oyuncularımız Kerem uçağa yetişmek için kosarak gitti.Baris Alper de gitmek istediğini açıkça soyluyor.1-2 senelik kontrata hayır demem.

City dehleyince barcaya gitti bu normal tamam. Barca dehleyince çok sevdigi GSsi varken 1 sene önce dehlendigi yere dönmesi normal mi.

Bana normal değil ama normal diyenler olabilir. Galatasaray bu saatten sonra kimsenin 35 yasinda 5. opsiyonu yapacağı kulüp olamaz. Bizim gönlümüzdeki Galatasaray bambaşka bir yerde.

City dehleyince barcaya gitti bu normal tamam. Barca dehleyince çok sevdigi GSsi varken 1 sene önce dehlendigi yere dönmesi normal mi.

Bana normal değil ama normal diyenler olabilir. Galatasaray bu saatten sonra kimsenin 35 yasinda 5. opsiyonu yapacağı kulüp olamaz. Bizim gönlümüzdeki Galatasaray bambaşka bir yerde.

floryanin 5 kapısı var muradım

artık içi geçmiş fosillerden vazgeçmek lazım ya kapın gelin bir mijnans çocuk twenteye karşı yine şov yapmış ilk golde ki asist falan mükemmel ,1gol 2 asit ilen oynamış ,orada efe akman kadar maaş alıyor verin 1.5-2 milyon taş gibi herif

İlkay cityde devam etsin gerek yok uygun maliyet olma durumu varsa salihi alalım

GsRhtYxXwAEunok

Osimhen kalacak olsa bonservis sıkıntısı yaşayacaz İlkaya ben o zaman tamamim.

İlkay maksimum 1 yıllık sözleşme ve maksimum 2 milyon euro maaşa geliyorsa, alınabilir. Ötesi gereksiz.

Yaw lig bitti de ben bir şey anlamadım. Haftaya maç yok sıkıcı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt